travel, food and lifestyle blog

Followers

Followers Mingguan 6



Alhamdulillah , Macam biasa kalau hari ahad gua akan buat entry khas tentang followers blog gua pada minggu ni. Macam biasalah ada yang datang follow dengan tinggalkan jejak dan ada yang sebaliknya. Minggu ni Alhamdulillah blog ni menerima  32 orang followers baru.Dan yan g paling mengejutkan. Follower terakhir pada minggu ni adalah Follower ke 900. hehehe


http://gadisbiha.blogspot.com/
http://seribupilihan.blogspot.com/

http://lovelyfarrah.blogspot.com/
http://prince-qye.blogspot.com/
http://www.faizsaaid.com/
http://anisssikasturi.blogspot.com/

http://www.mizruha.com/
http://tentangnadhia.blogspot.com/
http://fatinfikalonely.blogspot.com/

http://pasyapusyi92.blogspot.com/
http://www.yanasakura.my/

http://www.farish-areim.com/

http://qarrjalil.blogspot.com/
http://budakconan.blogspot.com/

http://atynsyera.blogspot.com/
http://qasehimanie.blogspot.com/
http://glorykudiary.blogspot.com/
http://zaxx-in-da-house.blogspot.com/
http://cik-nur.blogspot.com/
http://shidanasir94.blogspot.com/
http://smileglasses.blogspot.com/
http://www.catatankehidupansaya.blogspot.com/
http://www.peachyrism.my/
http://izyanyuyu.blogspot.com/

Terima kasih kepada mereka semua. Hope yang tak dapat di taq tu sila inform kt komen untuk saya taq anda hehehe. Sori gua tak dapat cari URL blog korang.
  Kepada yang dah ditaq tu terima kasih :) 

 Jom terjah blog mereka. Just right klik gambar diorang tu :) .
Mana tahu diorang akan jadi follower korang yang seterusnya :) 
Support mereka :)

Bagi mereka yang ingin menjadi follower saya yang seterusnya dan ingin blog anda berada dalam entry saya ,sila  pastikan tinggalkan url blog anda di bahagian komen entry :)


Sebelum tu klik kat bawah ni dulu heheh


Dah klik?? Alhamdulillah moga ALLAH murahkan rezeki kamu hehehe. Amin

p/s : mohon kepada semua follower  yang saya tak taq url blog beliau, tinggalkan komen beserta url kat entry ye :)




Share:

Hyper Contest - Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com?

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pembaca-pembaca blog  sekaliah :)
Rasanya dah lama tak join apa-apa contest atau segmen dari kawan-kawan blogger lain. Ha kali ni memang peluang la kan. 
Sape tak kenal blog ni..
yang di handle oleh MK Syahir.

Memandangkan nak menjadi part of pensponsor masih belum mampu, gua join contest ni tanda sokongan padu terhadap beliau . ucapan seribu kemaafan buat beliau sebab diatas kelewatan gua join contest ni, almaklumla busy baru dapat keje hehheeh.
Jom sama-sama kita join, banyak manfaatnya. 

sila klik sini untuk maklumat selanjutnya
Ha gempakkan nama contest ni. Kalau dah tajuk pun Hyper mesti la contest ni besar kan. Dan sudah semestinya ada peraturan-peraturannya. Tapi jangan risau. peraturannya sangat mudah dan simple.sila klik banner di atas ini untuk maklumat selanjutnya.

Perkara pertama yang membuatkan gua ingin follow blog ni adalah disebabkan sikap dan perangai tuan punya blog ni. Beliau seorang yang tidak sombong, mudah berkawan dan mesra. Kalau tak percaya cuba la tegur dia kt Facebook. Benda ni la yang paling aku titik beratkan dalam menjalinkan tali persahabatan. Tak mustahillah jika blog beliau meriah dengan komen-komen dan follower yang aktive seperti beliau ( serius ini bukan main-main)

BLOG APAKAH milik beliau ni sangat simple, cara penyampaian entry juga menarik. Cuma ada satu perkara. hehehehe. bukan mahu menkritik ye tapi pandangan hehehe. segan plak nak bagitahu. Header blog... Dah cantik.. tapi terrlalu simple untuk blog yang aktive dan meriah seperti blog APAKAH ni :) 

Apapon Thanks buat MKsyahir sebab sudi jadi rakan blogger gua. Gua tak pandai nak menkritik atau komen blog orang sebab guapon masih baru dalam dunia blogger ni. Selamat maju jaya buat beliau dan kepada semua rakan-rakan blogger yang lain.

Salam maulidurrasul buat semua pembaca :)

"Hyper Contest - Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com" ini telah disponsor oleh blogger-blogger awesome broframestone.comhyebro.combabyaimacomel.blogspot.commizruha.comarjunapopkorn.blogspot.comzestpurple.blogspot.comfuh.mywww.yanty.mybelognanabyte.blogspot.comdenaihati.comkhaiartzfar.blogspot.comciktom.comphat.myqueachmad.com dan di adili oleh benashaari.com dan mksyahir.

Share:

Followers Mingguan 5


Alhamdulillah , Macam biasa kalau hari ahad gua akan buat entry khas tentang followers blog gua pada minggu ni. Macam biasalah ada yang datang follow dengan tinggalkan jejak dan ada yang sebaliknya. Minggu ni Alhamdulillah blog ni menerima  15 orang followers baru.

http://aichrah.blogspot.com/
http://www.nieyxzha.my/

http://sweetascupcake.blogspot.com/
http://norazis2908.blogspot.com/

http://www.mysyah-holiday.com/
http://lobaksusue.blogspot.com/
http://hanumsahaja-26.blogspot.com/
http://hijaugreen91.blogspot.com/
http://wannserious.blogspot.com/
http://eediaziz.blogspot.com/


Terima kasih kepada mereka semua. Hope yang tak dapat di taq tu sila inform kt komen untuk saya taq anda hehehe. Sori gua tak dapat cari URL blog korang.
  Kepada yang dah ditaq tu terima kasih :) 

 Jom terjah blog mereka. Just right klik gambar diorang tu :) .
Mana tahu diorang akan jadi follower korang yang seterusnya :) 
Support mereka :)

Sebelum tu klik kat bawah ni dulu heheh


Dah klik?? Alhamdulillah moga ALLAH murahkan rezeki kamu hehehe. Amin

p/s : mohon kepada semua follower  yang saya tak taq url blog beliau, tinggalkan komen beserta url kat entry ye :)



Share:

Followers Mingguan 4


Alhamdulillah , Macam biasa kalau hari ahad gua akan buat entry khas tentang followers blog gua pada minggu ni. Macam biasalah ada yang datang follow dengan tinggalkan jejak dan ada yang sebaliknya. Minggu ni Alhamdulillah blog ni menerima  21 orang followers baru.


Terima kasih kepada mereka semua. Hope yang tak dapat di taq tu sila inform kt komen untuk saya taq anda hehehe. Sori gua tak dapat cari URL blog korang.
  Kepada yang dah ditaq tu terima kasih :) 

 Jom terjah blog mereka. Just right klik gambar diorang tu :) .
Mana tahu diorang akan jadi follower korang yang seterusnya :) 
Support mereka :)

Sebelum tu klik kat bawah ni dulu heheh


Dah klik?? Alhamdulillah moga ALLAH murahkan rezeki kamu hehehe. Amin

p/s : mohon kepada semua follower  yang saya tak taq url blog beliau, tinggalkan komen beserta url kat entry ye :)


Share:

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

MENARIK MINGGU INI

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive