travel, food and lifestyle blog

Sunday, January 13, 2013

Followers Mingguan 4


Alhamdulillah , Macam biasa kalau hari ahad gua akan buat entry khas tentang followers blog gua pada minggu ni. Macam biasalah ada yang datang follow dengan tinggalkan jejak dan ada yang sebaliknya. Minggu ni Alhamdulillah blog ni menerima  21 orang followers baru.


Terima kasih kepada mereka semua. Hope yang tak dapat di taq tu sila inform kt komen untuk saya taq anda hehehe. Sori gua tak dapat cari URL blog korang.
  Kepada yang dah ditaq tu terima kasih :) 

 Jom terjah blog mereka. Just right klik gambar diorang tu :) .
Mana tahu diorang akan jadi follower korang yang seterusnya :) 
Support mereka :)

Sebelum tu klik kat bawah ni dulu heheh


Dah klik?? Alhamdulillah moga ALLAH murahkan rezeki kamu hehehe. Amin

p/s : mohon kepada semua follower  yang saya tak taq url blog beliau, tinggalkan komen beserta url kat entry ye :)


Share:

25 comments:

  1. Replies
    1. cik yuyu.. dont worry.. nnti gua letak ye hhehehehe

      Delete
  2. Replies
    1. shawn.. saje nk suh ko datang hehehehe..

      Delete
  3. Replies
    1. zamani... huhuhu biasala kalau nk jadi blogger hehheeh betol x? :)

      Delete
  4. mcm mn nk tgok bende2 mcm ni ek... simple n style.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. zulhilmi tempoyak~ MAKSUD KO BRO??

      Delete
  5. Replies
    1. cik pensil.. wah wah jugak hehehehe

      Delete
  6. perhhh...21 followers troih!!!!

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. afifudinsohaini... banyak ke 21 hehehehehe

      Delete
  8. wahh, bertmbah follower. Tahniah2 !

    ReplyDelete
  9. wahhh makin ramai pengikut mawardi ni. tahniah. korang followlah blog saya pula hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. jejari kucing... hahahh thanks mate... ha kawan2 jom pakat polow jejari kucing :)

      Delete
  10. tahniah bro......
    semakin hari semakin ngancem.....

    ReplyDelete
  11. Useful info. Fortunate me I discovered your website accidentally,
    and I'm surprised why this accident did not took place earlier! I bookmarked it.

    my weblog :: reis paleo diät

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive