travel, food and lifestyle blog

Followers

Followers Mingguan 4


Alhamdulillah , Macam biasa kalau hari ahad gua akan buat entry khas tentang followers blog gua pada minggu ni. Macam biasalah ada yang datang follow dengan tinggalkan jejak dan ada yang sebaliknya. Minggu ni Alhamdulillah blog ni menerima  21 orang followers baru.


Terima kasih kepada mereka semua. Hope yang tak dapat di taq tu sila inform kt komen untuk saya taq anda hehehe. Sori gua tak dapat cari URL blog korang.
  Kepada yang dah ditaq tu terima kasih :) 

 Jom terjah blog mereka. Just right klik gambar diorang tu :) .
Mana tahu diorang akan jadi follower korang yang seterusnya :) 
Support mereka :)

Sebelum tu klik kat bawah ni dulu heheh


Dah klik?? Alhamdulillah moga ALLAH murahkan rezeki kamu hehehe. Amin

p/s : mohon kepada semua follower  yang saya tak taq url blog beliau, tinggalkan komen beserta url kat entry ye :)


Share:

26 comments:

  1. Replies
    1. cik yuyu.. dont worry.. nnti gua letak ye hhehehehe

      Delete
  2. Replies
    1. zamani... huhuhu biasala kalau nk jadi blogger hehheeh betol x? :)

      Delete
  3. mcm mn nk tgok bende2 mcm ni ek... simple n style.. hehe

    ReplyDelete
  4. perhhh...21 followers troih!!!!

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. afifudinsohaini... banyak ke 21 hehehehehe

      Delete
  6. wahh, bertmbah follower. Tahniah2 !

    ReplyDelete
  7. wahhh makin ramai pengikut mawardi ni. tahniah. korang followlah blog saya pula hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. jejari kucing... hahahh thanks mate... ha kawan2 jom pakat polow jejari kucing :)

      Delete
  8. tahniah bro......
    semakin hari semakin ngancem.....

    ReplyDelete
  9. Useful info. Fortunate me I discovered your website accidentally,
    and I'm surprised why this accident did not took place earlier! I bookmarked it.

    my weblog :: reis paleo diät

    ReplyDelete
  10. As soon as I observed this website I went on reddit to
    share some of the love with them.

    ReplyDelete

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

MENARIK MINGGU INI

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive