travel, food and lifestyle blog

Tuesday, January 01, 2013

Happy New Year 2013


Assalamualaikum semua, Alhamdulillah sampai sudah kita di tahun 2013. Satu permulaan yang baik.
 Harap-harap ia juga baik untuk hari-hari seterusnya. Bila dah mula tahun baru ni rasa nak kemaskini blog ni pun makin semangat. Dalam bahasa yang mudah, nak tukar apa yang patut termasuk HEADER dan NAMA blog ni. Memang pening jugak nak fikir pasal nama baru ni.
Tapi buat sementara waktu ni letak dulu nama trademark gua MAWARDIYUNUS blog. 
Sini nak share header blog ni sebelum dan sekarang .

header lama

Agak lama jugak la header ni gua guna untuk blog ni.  Lepas ni mesti akan rindu kt header ni .

header sekarang

Gua harap blog ni lebih ceria la di tahun 2013 ni hahhah. (satu pengharapan sendiri ) ngeeeeee.

So kepada semua pembaca blog gua ni, Selamat TAHUN BARU 2013. Semoga tahun 2013 ni memberi seribu keberkatan oleh NYA. 

Bak kata Kamal Adli Semiga suksessss. heheheh



Opss. typo hehehehe
 Semoga Suksess. Amin amin amin.



P/S :Rahsia utuk LELAKI -->>   http://bit.ly/WnCSGP
  Rahsia untuk PEREMPUAN -->> http://bit.ly/WnD3ls


Share:

32 comments:

  1. ok...header yg ni sgt lawa ok!! :D

    ReplyDelete
  2. filem dan hotttss tidak dapat di pisahkan. retis hot gitu kan. kekeke. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. yuyu ali ~ katanya.. ko xhabis2 nyakat aku kan.. ahahah

      Delete
  3. uh..tanjat gegirl!! hahahah...cantik & simple....syabas!!
    SELAMAT TAHUN BARU

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tunz ~ hahahah terima kasih.. happy new year gak :)

      Delete
  4. Salam bro ;) dtg menjenguk ke sini.. Header lama tu pun cun, yg baru pun cun.. kot boleh digabung, lg cun.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. zamani~ wsalm, oh tq bro for yr suggestion.. heheh

      Delete
  5. untung aku kawan ngan artis ni.. haha

    wish u luck for new year. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. zulhilmi~ huntung la sangat kan.hahahha.. tq bro.. happy new year gak

      Delete
  6. Blog ni memang ceria bro!!!!!!

    Datang sini nak mengucapkan Selamat Tahun baru 2013....semoga persahabatan kita kekal berkekalan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hanif~ tq bro.. heheh selamat tahun bru gak.. amin2

      Delete
  7. cantik header2 tu, selamat tahun 2013

    ReplyDelete
    Replies
    1. etuza ~ thank bro... selamat tahun bru gak

      Delete
  8. woooo... kool ah header... like... huhuuhuhu

    slmt tahun baru bro...
    semoga tahun ini menjanjikan yg terbaik buat anda..
    huhuhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. uncle jonni ~ tq sebab datang hehehe... tq sebab puji hehhe.. slamat tahun baru gak....

      Delete
  9. header lama konsep santai but menarik tak jemu tgk...
    header baru simple tapi bersifat universal tak lari dari konsep lama... suka header baru...
    Bro walau apa jua pon kita... kekalkan konsep "aku adalah aku" jadi diri sendiri... tak perlu kita jadi org lain klu kita janggal dgn apa yang kita lakukan..... thanks bro sbb sudi jadi salah sorg sahabat aku dlm dunia blogging ni... esok2 bila kita dah takde setidaknya kita masih ada blog untuk anak2 cucu kita tgk... pasti diorang akan tersenyum tgk blog2 kita nnt... SELAMAT MENEMPUH LEMBARAN BARU BRO... PLEASE WELCOME 2013 AND GOOD BYE 2012 WITH SWEET MEMORIES...

    ReplyDelete
    Replies
    1. potia ~ terima kasih bro... terima kasih untuk segala2nya heheh

      Delete
  10. selamat tahun baru bro. teruskan berblogging. keep it up. selamat maju jaya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat tahun baru gak bro.. moga kita sama2 berjaya

      Delete
  11. selamat tahun baru bro!!!
    tahun baru header pun baru..... nice sangat.....tak byk lari dari yg lama......

    ReplyDelete
    Replies
    1. remy ~ terima kasih bro.. slamat tahun baru ya :)

      Delete
  12. selamat tahun baru dari bunda...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih bunda. slamat tahun baru gak :)

      Delete
  13. Replies
    1. mirul.. retis la sangat kan..hahahaha

      Delete
  14. dia tak typo cuma tersyasyul..almaklumla kunyah jemput2

    oh nice header, simple dan penuh penceritaan disebaliknya ewaaahhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tok ketua... hahaah agaknye la kan.. terharu bila tok puji .huh ahhaha

      Delete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive