travel, food and lifestyle blog

Sunday, January 27, 2013

Followers Mingguan 6



Alhamdulillah , Macam biasa kalau hari ahad gua akan buat entry khas tentang followers blog gua pada minggu ni. Macam biasalah ada yang datang follow dengan tinggalkan jejak dan ada yang sebaliknya. Minggu ni Alhamdulillah blog ni menerima  32 orang followers baru.Dan yan g paling mengejutkan. Follower terakhir pada minggu ni adalah Follower ke 900. hehehe


http://gadisbiha.blogspot.com/
http://seribupilihan.blogspot.com/

http://lovelyfarrah.blogspot.com/
http://prince-qye.blogspot.com/
http://www.faizsaaid.com/
http://anisssikasturi.blogspot.com/

http://www.mizruha.com/
http://tentangnadhia.blogspot.com/
http://fatinfikalonely.blogspot.com/

http://pasyapusyi92.blogspot.com/
http://www.yanasakura.my/

http://www.farish-areim.com/

http://qarrjalil.blogspot.com/
http://budakconan.blogspot.com/

http://atynsyera.blogspot.com/
http://qasehimanie.blogspot.com/
http://glorykudiary.blogspot.com/
http://zaxx-in-da-house.blogspot.com/
http://cik-nur.blogspot.com/
http://shidanasir94.blogspot.com/
http://smileglasses.blogspot.com/
http://www.catatankehidupansaya.blogspot.com/
http://www.peachyrism.my/
http://izyanyuyu.blogspot.com/

Terima kasih kepada mereka semua. Hope yang tak dapat di taq tu sila inform kt komen untuk saya taq anda hehehe. Sori gua tak dapat cari URL blog korang.
  Kepada yang dah ditaq tu terima kasih :) 

 Jom terjah blog mereka. Just right klik gambar diorang tu :) .
Mana tahu diorang akan jadi follower korang yang seterusnya :) 
Support mereka :)

Bagi mereka yang ingin menjadi follower saya yang seterusnya dan ingin blog anda berada dalam entry saya ,sila  pastikan tinggalkan url blog anda di bahagian komen entry :)


Sebelum tu klik kat bawah ni dulu heheh


Dah klik?? Alhamdulillah moga ALLAH murahkan rezeki kamu hehehe. Amin

p/s : mohon kepada semua follower  yang saya tak taq url blog beliau, tinggalkan komen beserta url kat entry ye :)




Share:

50 comments:

  1. wah terima kasih .... :D

    ReplyDelete
  2. done follow :)
    http://atynsyera.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. http://qasehimanie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. tahniah lah yg dtg itu..hehehe

    ReplyDelete
  5. silalah baca sini dan jgn lupa follow http://iellakylla.blogspot.com/2013/01/kelebihan-berselawat.html

    ReplyDelete
  6. tq bro..May Allah bless you :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 bro... selamat berblog... slalu la datang sini ye :)

      Delete
  7. mekasih banyak banyak banyak ! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 awak jemput la datang slalu ye

      Delete
  8. sweet blog...silalah singgah di blog http://baeutifulgirl1303.blogspot.com/ ye :)

    ReplyDelete
  9. wahhh..pemes..ekekekeke..
    http://cik-nur.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuhu.. sape yg pemes tu awak? hehhehe

      Delete
  10. jemput lah singgah menyinggah..
    terima kasih :)

    http://skyofloveya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Dah follow bro :D
    http://www.peachyrism.my/

    ReplyDelete
  12. thank you so much..tak sangka boleh jadi orang bertuah dlm entry nie..apa2 pon blog nie memang menarik..:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2... terima kasih balik sebab sudi jadi follower saya ye :)

      Delete
  13. Saya suka blogwalking dan komen jika artikelnya menarik, tapi agak malas untuk ikutan follow... lebih senang komen :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. apapon terima kasih sebab dtang blog ni ye :)

      Delete
  14. Eh blog kite ada lah. Mekaseh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 awk... nnti datang la lagi ye

      Delete
  15. Tahniah kawan.. makin maju sekarang eh. Alhamdulillah.. tompang gumbira hei hei. hehe. Aida pun nak terjah depa jugak lah :)

    *Dah click buat tambah rezeki ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah terima kasih aida sebab banyak support blog saya selama nie :)

      Delete
  16. Alhamdulillah :) Terima kasih, blog saya ada :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama 2 awak.. jemput la selalu ke sini ye :)

      Delete
  17. teruskan berblog.. dengan entry yang bermanfaat..

    #angka follower tak penting

    :)

    ReplyDelete
  18. baru sempat jenguk blog ari ni...
    terima kasih untuk entri ni.. ^_^

    ReplyDelete
  19. waa ,tahniah ,tahniah . :)

    ReplyDelete
  20. hehe..time kasih..
    pasni seribu lak kan..
    keep blogging :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah.. semua perlukan sokongan kalian :)

      Delete
  21. It's vewry straightforward to find out any
    matter on net as compared to textbooks, as I found tis
    article at this website.

    ReplyDelete
  22. Veery interesting details you have noted, regards for posting.

    ReplyDelete
  23. Okay, so there seem to be rules about every fashion item but when it comes to
    blazers, it's no holds barred.

    ReplyDelete
  24. Os casinos brasileiros acessível são todos diferentes.

    ReplyDelete

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive