travel, food and lifestyle blog

Tuesday, January 22, 2013

Followers Mingguan 5


Alhamdulillah , Macam biasa kalau hari ahad gua akan buat entry khas tentang followers blog gua pada minggu ni. Macam biasalah ada yang datang follow dengan tinggalkan jejak dan ada yang sebaliknya. Minggu ni Alhamdulillah blog ni menerima  15 orang followers baru.

http://aichrah.blogspot.com/
http://www.nieyxzha.my/

http://sweetascupcake.blogspot.com/
http://norazis2908.blogspot.com/

http://www.mysyah-holiday.com/
http://lobaksusue.blogspot.com/
http://hanumsahaja-26.blogspot.com/
http://hijaugreen91.blogspot.com/
http://wannserious.blogspot.com/
http://eediaziz.blogspot.com/


Terima kasih kepada mereka semua. Hope yang tak dapat di taq tu sila inform kt komen untuk saya taq anda hehehe. Sori gua tak dapat cari URL blog korang.
  Kepada yang dah ditaq tu terima kasih :) 

 Jom terjah blog mereka. Just right klik gambar diorang tu :) .
Mana tahu diorang akan jadi follower korang yang seterusnya :) 
Support mereka :)

Sebelum tu klik kat bawah ni dulu heheh


Dah klik?? Alhamdulillah moga ALLAH murahkan rezeki kamu hehehe. Amin

p/s : mohon kepada semua follower  yang saya tak taq url blog beliau, tinggalkan komen beserta url kat entry ye :)



Share:

44 comments:

  1. salam bro...wah....dapat loteri malam nie....tersenarai dalam entry follower mingguan 5....thanks bro....salam blogger sekali lagi....ore kito...

    ReplyDelete
  2. hehehe :) tesenarai jugak . :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sudi polow kita ye :)

      Delete
  3. wah..bagusnye..siap buat entry lagi ^^

    ReplyDelete
  4. Terima Kasih kerana menyenaraikan nama wann :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 bro... rajin2 la bertandang ye :)

      Delete
  5. wow...bestnya, ramai betol follower baru...

    ReplyDelete
  6. Slm kenal & slm singgah jln2...Done Follow & bloglist.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mysyah : thank u slamat knal gak :)

      Delete
  7. tQ sebab senaraikan blog sy :)

    ReplyDelete
  8. Kena sergah dia orang semua..
    Bro ada hadapi masalah kadang2 profile follower ini tak der pautan...dan kadang2 hanya untuk jemputan sahaja...

    Kebanyakan macam tu ler..huhuhuhuh

    ReplyDelete
  9. thanks ! mira masuk dalam entry awak! :) jom kita lompat-lompat..!
    ong kedek-kedek!

    ReplyDelete
    Replies
    1. amirah,..... dah lama lompat.. sampai xleh berenti huhuhu

      Delete
  10. Replies
    1. muhamad faiz.. huhu mmg best hehehe

      Delete
  11. ramai follower baru.. tahniah... ^_^

    ReplyDelete
  12. Hi friends, how is all, and what you wish for to say about this article, in my
    view its genuinely awesome designed for me.
    Here is my webpage ; games online

    ReplyDelete
  13. Lama tak cari kenalan blogger baru.. Nak klik2 blog diaorg jugak

    ReplyDelete
  14. 60 peratus follower blog wa tak ada link nak follow balik..so senang keje wa tak payah nak follow balik ekekek

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. mereka mmg dtg singgah dan x sungguh2 untuk berblogging :(

      Delete
  15. bertuah semua tu..... bersahabat dgn blogger ohsem mcm ardi nie.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu tq bro remy.. saya biasa2 aja :)

      Delete
  16. salam maulidul rasul :D

    alolo sweetnya carrot tu..hihi

    tenq :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam maulid buat awak :) sweet sangat hehehe sama2

      Delete
  17. wah ramainya followers... congratzzz...

    btw jom join Contest yang sangat mudah kat SINI dan menangi wang tunai segera.

    ReplyDelete
  18. Hi uolls!!! :)
    salam perkenalan dr budak conan..
    jemput ke blog sy..

    http://budakconan.blogspot.com

    Neway,just done follow blog nie.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hype.. salam knal jugak..... im coming .. tq ya

      Delete
  19. Wahh ! Alia dah follow sini , Nanti buat entry lagi eh yang alia follow . hihi ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq alia... insyaallah alia akan ada dalam enty seterusnya jika lepas syarat2 nye :) tq ya

      Delete
  20. wahhhh.. tahniah pada yang tersenarai..

    ReplyDelete
  21. Learn about just a few theories behind doppelganger phenomenon in the paranormal research field.

    ReplyDelete
  22. Veja nossas dicas de como como ganhar dinheiro em morada.

    ReplyDelete

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive