travel, food and lifestyle blog

Sunday, January 06, 2013

Followers Mingguan 3


Alhamdulillah , Macam biasa kalau hari ahad gua akan buat entry khas tentang followers blog gua pada minggu ni. Macam biasalah ada yang datang follow dengan tinggalkan jejak dan ada yang sebaliknya. Minggu ni Alhamdulillah blog ni menerima  11 orang followers baru.

 

Terima kasih kepada mereka semua. Hope yang tak dapat di taq tu sila inform kt komen untuk saya taq anda hehehe. Sori gua tak dapat cari URL blog korang.
  Kepada yang dah ditaq tu terima kasih :) 

 Jom terjah blog mereka. Just right klik gambar diorang tu :) .
Mana tahu diorang akan jadi follower korang yang seterusnya :) 
Support mereka :)

Sebelum tu klik kat bawah ni dulu heheh


Dah klik?? Alhamdulillah moga ALLAH murahkan rezeki kamu hehehe. Amin


Share:

12 comments:

  1. eh ehhh . kite pun ade gak . hihi.
    terima kasihh v^^
    jom2 terjah dorg. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yasmin Aris~ sama2.. terima kasih gak sbb sudi follow saya.. rajin2 la datang komen entry saya ye :)

      Delete
  2. thanks brooo... xsangka nama masuk dalam list :)

    ReplyDelete
  3. singgah follow :)
    Salam ukhwah :)

    http://noraqilahjohari.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Noraqilah Johari~ terima kasih , salam ukhuah jugak... slalula dtg komen2 ye :)

      Delete
  4. Dah follow..Follow me back k :) Tinggalkan jejak http://superbsupplementshop.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. thanks like page + follow + comment .. =)

    ReplyDelete
  6. 11 followers baru.. tapi ada 12.. hehe
    orang 834 masuk folo~

    ReplyDelete


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive