travel, food and lifestyle blog

Friday, January 04, 2013

Cara Kesan Siapa Unfollow Twitter kita | Unfollowers.me

Cara Kesan Siapa Unfollow Twitter kita | Unfollowers.me | Kepada semua yang sudi singgah dan baca entry gua . Kali ni gua nak share something dengan korang. Sesuatu yang mungkin korang dah tahu. Tapi gua nak share jugak hahahah. Cara mengesan siapa unfollow twiteer kita.Kepada sesiapa yang mempunyai twiteer tu kalau dah ramai rangat follower nya tentu dah bajet cun dan famous la kan. tapi tanpa kita sedari mesti ada yang unfollow twiteer kita. Tak caya try la. ahhaha.

Ni discription serba sedikit pasal application tu.

First korang kena la masuk dia punya page dulu.KLIK gambar kat  bawah. Macam biasa la kena sign in.


Lepas sign in ada la beberapa perkara yang dia suh korang buat termasuk install dia pya application ni.


Bila dah install bagai dia punya application, icon dia akan muncul la seperti kat dalam gambar diatas. Lepas tu dia akan mula beroperasi dan akan update setiap masa hehehe.

Nanti korang leh tau la sapa yang follow korang dan un follow twitter korang. Ha apa lagi try la. Un follow balik sape yang unfollow korang, hahahaha. kejam tak , kejam tak ? ngeeeeeee. Takde guna simpan kan hahaha. tetiba jadi jahat. Astaghfirullahalazim.. heheh
Apapon selamat mencuba. 

.
Share:

18 comments:

  1. Hehehe tenkiuuuu. lepasni boleh dah nak detect siapa unfollow kita >.<

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. jejari kucing~ hahha.. buat la bro

      Delete
  3. kalau orang dah tak nak follow, nak paksa follow balik pun cam segan jer.. so tak payah tahu pun takper kot.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. razil ~ hahaa tu atas masing2 bro... knapa dia org nk tahu hehehh

      Delete
  4. Tak mahu ler...heheheh
    Sedih lak kalau tahu orangyang tak suka kita..hahahahha
    Paling tragis...jumlah unfollow lebih banyak dari follow..hahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hanif Idrus ~ hahahah apa nak risau.. baru kita tahu sapa suka kita atau x hehehe

      Delete
  5. boleh kesan ye....nasib baik remy takde twitter...entah kenapa malas nak bersosial skrg nie...fb pun terabai......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Remy hazza~ ha ah boleh huhu.. ooo yeke...

      Delete
  6. wah.. mcm best ja aplikasi nih.. hehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kotak Mancis ~ hahaah try la bro :)

      Delete
  7. cara unfollow kat facebook tak de ke hahaha

    ReplyDelete
  8. teringin gak nk check.. tp takut gua buruk sngka lak..haha

    ReplyDelete
  9. Meh pakat pakat follow twitter aku @bukan_supperman .. nnt aku follow korang .. hehe

    ReplyDelete
  10. jumlah follower aku makin hari makin kurang. =.=' ramai yg tak suka aku kot.

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive