travel, food and lifestyle blog

Thursday, January 24, 2013

Hyper Contest - Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com?

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pembaca-pembaca blog  sekaliah :)
Rasanya dah lama tak join apa-apa contest atau segmen dari kawan-kawan blogger lain. Ha kali ni memang peluang la kan. 
Sape tak kenal blog ni..
yang di handle oleh MK Syahir.

Memandangkan nak menjadi part of pensponsor masih belum mampu, gua join contest ni tanda sokongan padu terhadap beliau . ucapan seribu kemaafan buat beliau sebab diatas kelewatan gua join contest ni, almaklumla busy baru dapat keje hehheeh.
Jom sama-sama kita join, banyak manfaatnya. 

sila klik sini untuk maklumat selanjutnya
Ha gempakkan nama contest ni. Kalau dah tajuk pun Hyper mesti la contest ni besar kan. Dan sudah semestinya ada peraturan-peraturannya. Tapi jangan risau. peraturannya sangat mudah dan simple.sila klik banner di atas ini untuk maklumat selanjutnya.

Perkara pertama yang membuatkan gua ingin follow blog ni adalah disebabkan sikap dan perangai tuan punya blog ni. Beliau seorang yang tidak sombong, mudah berkawan dan mesra. Kalau tak percaya cuba la tegur dia kt Facebook. Benda ni la yang paling aku titik beratkan dalam menjalinkan tali persahabatan. Tak mustahillah jika blog beliau meriah dengan komen-komen dan follower yang aktive seperti beliau ( serius ini bukan main-main)

BLOG APAKAH milik beliau ni sangat simple, cara penyampaian entry juga menarik. Cuma ada satu perkara. hehehehe. bukan mahu menkritik ye tapi pandangan hehehe. segan plak nak bagitahu. Header blog... Dah cantik.. tapi terrlalu simple untuk blog yang aktive dan meriah seperti blog APAKAH ni :) 

Apapon Thanks buat MKsyahir sebab sudi jadi rakan blogger gua. Gua tak pandai nak menkritik atau komen blog orang sebab guapon masih baru dalam dunia blogger ni. Selamat maju jaya buat beliau dan kepada semua rakan-rakan blogger yang lain.

Salam maulidurrasul buat semua pembaca :)

"Hyper Contest - Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com" ini telah disponsor oleh blogger-blogger awesome broframestone.comhyebro.combabyaimacomel.blogspot.commizruha.comarjunapopkorn.blogspot.comzestpurple.blogspot.comfuh.mywww.yanty.mybelognanabyte.blogspot.comdenaihati.comkhaiartzfar.blogspot.comciktom.comphat.myqueachmad.com dan di adili oleh benashaari.com dan mksyahir.

Share:

27 comments:

  1. Bls knjungan dari segmen yg sma... smoga berjaya:):)
    (ayusham http://eiqaleysha.blogspot.com)

    ReplyDelete
  2. balas kunjungan saudara ke blog saya untuk contest Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com, semoga berjaya

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. selamat datang ke blog saya butterfly

      Delete
  4. dari segmen yg sama...... he3... selamat bersegmen bro!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. uhhuhuh... thanks bro.. selamat bersegmen juga

      Delete
  5. balas kunjungan,dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. honey yo... hohohoho :) slamat datang

      Delete
  6. as salam... cik azue datang vertandang...by the way..dtg ni nak menjemput tuan umah join my GA..meh la..semoga ukhwah berpanjangan..
    http://kuazue.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sudi jemput.... insyaallah :)

      Delete
  7. haip! hai mawardi..koi tatau nk pggl aok ape..haha..koi ppgl Adi je boleh dak?? hoho

    btw,gud luck! wa join contest nie ats sbb sokongan sbnrnya..hehe..bkn apa2..hiks..sbb tu lebih bermakna bg wa.eh! hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok 2 je.. huhu panggil wadi pon boleh.. ha tau xpe tq ya

      Delete
  8. oh komen sal header ye
    smoga berjaya bro

    ReplyDelete
  9. hyep2 ! Alia singgah sini balik semula . Good luck ya :D

    ReplyDelete
  10. eh2 mawardi pun join lah.. ehehe.. syahir memang terbaik! kalau baca entry dia mesti nak gelak.. haha. Semoga berjaya eh kalau berjaya boleh ajak pi belanja makan :P

    ReplyDelete
  11. gud luck eh..sori late wish..n tanx bw mine bloggie :)

    ReplyDelete
  12. salam,,
    kunjungan balas ke blog saudara tp sdikit lmbt.bzy bro haha.
    gud luck utk kontest ni!
    p/s:berehh gu haha

    ReplyDelete
  13. dah baca entry hyper contest Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com buat kali ke-2 untuk sesi pemilihan sortlist :)

    ReplyDelete

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive