Tuesday, January 08, 2013

38 comments:

  1. owh kelantan...tau dah..haha..ak rindu nk mkn kuih tu..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hazwan hairy~hahahah sedap kan... mmg menjilat jari la kalau dpt

      Delete
  2. cek mek bare wojik kat klate nih, hahaha..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. ye ke wei... rasa mcm x puas hati lagila.. rasa nak tukar je hahaha

      Delete
  4. hai nice blog :) done folow u :D

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. laskar pelangi : x kelik klate ko hehehehe

      Delete
  6. As salam..tq follow ecah..skung,ecah follow awak blik.

    waaaaaaaaaa..sedak tu cekmek molek..maa ecah wat donat hari ni..nyum3!
    hehe

    ReplyDelete
  7. balas kunjungan,,sedaknyo cekmek..hhi
    http://indahsutera0605.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  8. lamo dh tak makei cheq mek molek tu. haha.
    btw, balas kunjungan demo deh.

    http://pinkuntukaku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  9. kito suko make pulut ngn ike kering. eh, tu makeney tradisional ko? hihi.

    #ore kelate jugok! :)

    ReplyDelete
  10. Org kelantan rupanya.. Hehe.. Kain kat sana cantek2 tak? Hehe slalu kalau pegi semnjg mesti carinkain... Trasa nak jugak join segmen ni.. Hehe

    ReplyDelete
  11. saya dh follow sini

    saye org teganu

    dari segmen yang same

    dtg lar jenguk and follow

    http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    btw , nice blog :]

    ReplyDelete
  12. kunjungan dari perak . done follow

    http://sweetsouryaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  13. kawe singgah balik dan pernah follow blog ni. salam kenal

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini.

    http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

    ReplyDelete
  15. yong jauh berbasikal dri perok ke tmpt mike
    ate meh le g tempt yong

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  16. Jalan jalan dari Terengganu. Done follow sini. Meh la Ganu, boleh makan keropok lekor sedap. :D
    http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  17. Hai . Singgah sini dari segmen yang sama ! Nice Blog :)

    http://gadiskecik.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  18. Jambatan sesak naik feri,
    Sampai jeti tunggu giliran;
    Jenguk sini di malam hari,
    Sambil hulur salam kenalan.

    Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & sudah FOLLOW sini`;-)

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  19. eemmmmm... sedapnya kuih cekmek molek tuuu... peberet deno jugak tuh... hehe... deno dtg dari terengganu ni.. ala, dekat je... :)

    ReplyDelete
  20. salam kunjugan dari segmen yang sama.. saya blogger dari perak.. :)

    kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    *sedap kuih tu..tingin la pulek.. ;)

    ReplyDelete
  21. ore kelate ? iqa un lahir kat klntan sbb mak org kelantan tp mnetap kat selangor hehe ^^ http://iqasyafiqa93.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  22. Follower ke 848 :)

    I'm a blogger from Kel. Hikhik.
    Happy Blogging :D

    http://nadhirahnoorkhan.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  23. Dari Ngeri sembilan datang ke Kelantan , Harap Kelantan sudi datang ke Ngeri sembilan . XD .

    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  24. ASSAKAMMUALAIKUM , budak kedah mai terjah blog ampa ! terjah la balik nowh :)
    http://dearbudakjahat.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  25. Hai !jom join ga gempak ni!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    ReplyDelete
  26. Singgah dari segmen y sama ^^
    dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
    Jemput singgah sini gak yer ;)

    http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  27. http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    salam kenal dari ciksu:D
    singgah dari segmen yang sama..
    dari kedah

    i follower ke 860 :D

    ReplyDelete
  28. hai.. dtg dari segmen yang sama
    yeen suke bumi kelantan ^^
    jom terjah ke nogori plk :)
    http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  29. dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  30. salam dari orang sekampung.... :)

    http://eediaziz.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  31. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  32. saya pun blogger kelantan jugak :) salam kenal :)

    ReplyDelete
  33. lah blogger kelate rupanya.. :D

    ReplyDelete