travel, food and lifestyle blog

Saturday, July 05, 2014

BERBUKA PUASA DI BANGI GOLF RESORT | IFTAR BERSAMA SAHABAT BLOGGER

BERBUKA PUASA DI BANGI GOLF RESORT | IFTAR BERSAMA SAHABAT BLOGGER | Alhamdulillah semalam 6 ramadan MY telah berbuka puasa di Bangi Golf Resort [klik] bersama-sama rakan blogger. Memandangkan ada satu voucer untuk berbuka, jadi semalam lah peluang untuk berbuka di sana. 
Sahabat blogger yang hadir
Antara sahabat blogger yang hadir semalam. Meriah habis, semalam lebih kurang 1500 pax manusia yang hadir. *ayooooo serius ramai giler. Sampaikan ada sorang mak cik ni langgar MY dan tumpahkan kopi panas atas tangan MY. ayooooo.

selepas berbuka
Banyak lagi kisah mencuit hati kalau nak diceritakan. Dengan kes budak mintak TEH BUNGA dengan MY. * ayooooo mana mak ko dik?. Tertengok pakcik tua dok selfie. Hahahhaha. nak guling-guling pulak rasa. Tu tak tengok si Razi plak catwalk dengan terompah yang ada kat surau. hahahaha * kemain dia. Memang macam-macam hal lah.



Tapi semalam MY mengaku tak makan banyak jenis makanan sangat, dok sibuk tengok gelagat orang je kan. Tambah pulak ada akak yang seakan village people makan pulak. *haru kami ahhahaha. Akak tu feeling-feeling makan sambil berkemban macam  kat umah sendiri je kan. hahah.

Apapon, semalam memang seronok giler. Selamat Berpuasa :)

Share:

12 comments:

  1. sepatutnya aku ada sekali nih....ahahah jelesss..

    ReplyDelete
  2. Jeles! Nak join jugaaa.. sob sob sob.. Tak ada rezeki lagi nak berjumpa dengan abg madi

    ReplyDelete
  3. mana gambar aku? camni la kannnn....

    ReplyDelete
  4. best apa pakai terompah surau tu! hahahaa...
    latihan yang bagus untuk model2 baru... hahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila beli terompah untuk shooting next short film,hehe

      Delete
  5. wah. sonok nyer
    makanan mesti sedap kan... :)

    ReplyDelete
  6. Macam2 ragam manusia pulak ye. Kalau ada gambar makanan mesti lagi menarik ni.

    ReplyDelete
  7. kita nmpk je dia lalu lalang ambil mknan. Tp malu nk tegur hahaa

    ReplyDelete


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive