travel, food and lifestyle blog

Friday, July 04, 2014

Program Jalinan Ramadhan 1435H | Anjuran Kelab Kebajikan Nur Insaniah Selangor



Maklumat Program.

Program Jalinan Ramadhan
Anjuran Kelab Kebajikan Nur Insaniah Selangor (no pendaftaran:PPM-014-10-13012014)

Tarikh dan Tempat
20 Julai 2014 / 22 Ramadhan 1435H
Sekitar Kuala Langat,Selangor

Matlamat
Mengedarkan pek barangan dapur kepada golongan yang memerlukan pada bulan Ramadhan yang mulia ini.

Objektif -
Membantu meringankan beban keluarga serta mewujudkan masyarakat prihatin dan memperkukuhkan jalinan ikatan silaturrahim sesama kita.

Golongan sasaran -
300 keluarga Mualaf (orang asli),Asnaf , Fakir miskin dan ibu-ibu Tunggal yang mempunyai anak yatim.

Kos Program -
Sasaran untuk menyediakan 300 pek barangan dapur seperti beras,minyak masak,gula,tepung gandum,kurma dan lain-lain.
Nilai 1 pek RM200

Jumlah Dana yang diperlukan
Dana yang diperlukan adalah RM60,000 (300 X RM200)

Sasaran Sumbangan - 
RM200 seorang - terpulang pada keikhlasan anda.

Cara Sumbangan -
Boleh disalurkan melalui 

Cimb Kelab Kebajikan Nur Insaniah Selangor
* 86 0193243 8

Maybank Saiful Anuar Amri (Akuan khas Admin Program JR)
* 1641 8240 4340

Penting - Apabila sumbangan telah di bank-in

Sila emailkan nama anda,nama bank,Tarikh dan masa bank-in,jumlah sumbangan ke kelabnurinsaniah@gmail.com
contoh : Ahmad,cimb,15/5/2014 11.00 am,RM200
Untuk sms/whatsapp sila hantar ke no ini 018-2711362

Info lanjut di 


Pegawai Bertugas-
Mohd Hasrul 0111-6269252, Zamri 019-2745034, Jamian 012-2676091

Segala sumbangan dari pihak tuan/puan kami dahului dengan ucapan terima kasih.

Sekian, terima kasih.

‘Berkongsi Membawa Berkat’

Yang benar, 
Mohd Hasrul Bin Abdul Hamid
Pengarah Program Jalinan Ramadan

Kelab Kebajikan Nur Insaniah Selangor(PPM-014-10-13012014)
Unit 3-4-2,Blok 3,Diamond Square Commercial Center,
Jalan 3/50,Tmn P Ramlee,
53000 Gombak Kuala Lumpur

Tel : 03-4023 3830 Fax : 03-4023 3841

Email :kelabnurinsaniah@gmail.com



Dan jangan lupa untuk war-warkan sekurang-kurangnya sekali di facebook,twitter dan instagram.
Jika korang dah buat entry tersebut sila tinggalkan link kat ruangan komen.
Sebab aku nak bagi sehelai t-shirt Kelab Kebajikan Nur Insaniah Selangor kepada 10 yang terawal submit link entry ni sebagai saguhati.


t-shirt Kelab Kebajikan Nur Insaniah Selangor
Terima kasih banyak kepada semua yang memberi sokongan terhadap Program Jalinan Ramadhan ini yer.Kita buat semua ini kerana ALLAH swt ,Semoga kita semua mendapat rahmat dan lindungan dari NYA.
Share:

2 comments:

  1. Alhamdulillah, program amal yg bagus utk dipraktikkan`

    ReplyDelete
  2. Program yang bagus! InsyaAllah, kalau tak ada aral melintang, ena join

    ReplyDelete

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive