travel, food and lifestyle blog

Tuesday, April 24, 2012

[ARTIS] This is what i want (meet Kamal Adli)


Assalamualaikum.
Harini gua nak bagi citer baik punye. hahahah.
Kalau korang nak tahu semalam (21 april 2012) gua hadir birthday party KAMAL ADLI. Wallawwe memang terbaik ah. Kalau korang nak tahu birthday dia sebenarnya 16 April.

Happy birthday bro Kamal Adli

Lepas Kamal adli belah kek tu sempat je gua sapa dia nak Tandatangan dia. Ha apa lagi memang dapat ah. heheh


Gua pon ada sesuatu gak nak bagi dia. Hadiah yang gua bagi kat dia 100% handmake dari gua sendiri. Tapi simple jela. 
tengok. tengok. tengok. ngeeeeeeeee

sila la klik sini 


Thanks bro sebab sudi terima hadiah yang x seberapa nie .
kamal nyanyi sambil bergurau dengan peminatnya
Kamal ni memang sporting habis . memang terbaek.

Kamal dan Rafie berduet. cayalah memang mantap
Lagu yang paling happening skali lagu anak kampung.
senyum lebar tue. hehe
Rafie, saya dan Kamal
ahhaha dah macam satu keluarga dah kami ngeeeeeeeeeeee.
untuk pengetahuan korang, semua peminat Kamal adli, dia panggil kamaliens.


kalau korang suka entry ni sila la klik sini 

p/s: this is the best moment in my life. ( thanks to all Kamaliens and Kamal Adli )
Share:

24 comments:

  1. wah untongnya.haha selama 18 taon idop xpnah ag jpe retiss depan2 gini.hee

    ReplyDelete
  2. kamal ni terlalu tggi sngt... hahaha...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/04/dinner-me-my-self-and-music.html

    ReplyDelete
  3. wooooo....siyes giler happening

    ReplyDelete
  4. atiqa aris ~ Insyaallah dapat la tu kan. amin

    ReplyDelete
  5. faizulosman ~ tau xpe bro.. ngeee.. xleh terima kenyataan yg diri ini sungguh pendek hehehe

    ReplyDelete
  6. ANISA~ yes... memang happening..

    ReplyDelete
  7. bestnya,, teringin nak jumpa kamal adli

    http://sitiatikah.com

    ReplyDelete
  8. gembira kemain ko dpt plok kamal adli hahaha :D ketiak dia bau ape?dia pakai deodorant jenama pe?hehehe

    ReplyDelete
  9. afzalsukasuki~ hahahah.. x sedar bro... kebas sekejap..hahhahaa

    ReplyDelete
  10. kalu aku dah tanya.... ada lobang jd pelakon tambahan x...
    kehehkehkehkeh

    ReplyDelete
  11. mampu ke nak berlakon bro hahahaaha

    ReplyDelete
  12. untunglah jumpa kamal adli:P

    ReplyDelete
  13. ary_lee~ untung le kn.. sape la tu hohohi

    ReplyDelete
  14. seronok kan dapat join benda2 macam ni..hehe

    ReplyDelete
  15. Boni JLL3~ memang seronok bro.. dpt knal ramai kawan baru.. ngeh2

    ReplyDelete
  16. betul.. betul.. rupa dah macam adik beradik dah... hehehe

    ReplyDelete
  17. yeke.. thank u hehehe. kombg lubg hidung den

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive