travel, food and lifestyle blog

Wednesday, October 16, 2013

[MAKANAN] Membeli Belah di Cold Storage Alamanda | Percuma Kad Resepi Masakan

[MAKANAN] Membeli Belah di Cold Storage Alamanda | Percuma Kad Resepi Masakan | Alang-alang dah terlanjur ke Alamanda [klik] semalam, so wa masuk la Cold Storage [klik] untuk beli sesuatu yang leh dibuat juadah untuk makan malam nanti. Yela, malas nak keluar cari kedai dah time raya haji [klik] cam ni. Comform kecewa. Makan hati je nanti. Semua makan kedai melayu tutup [klik].

[MAKANAN] Membeli Belah di Cold Storage Alamanda | Percuma Kad Resepi Masakan

Tap..tap..tap.. roti je jadi pilihan. Tak tahu nak beli apa dah. hahahaha. Pastu beli ice cream wat stok makan dengan roti. Perghhh marvelous. hahaha. Ok setel semua , time untuk bayar. Bila dah setel bayar semua. musykil ada barang asing dalam plastic bag wa. " mende nih?" oh kad resepi masakan. woah ini sudah baik. 

Ada 3 set semuanya, set kad resepi untuk buat biskut, nasi goreng dan lauk pauk. Rupanya kad resepi keluaran Alaf 21 tu rupanya adalah gift sempena Cold Storage [klik] menyambut ulang tahun nya yang ke 50. Thank you Cold Storage [klik].

.

Share:

9 comments:

  1. Assalamualaikum dik..

    Wahhh..untung juga dpt kad resepi....lepas ni blh masak sendiri,tk perlu beli lagi...hehe

    terimakasih sudi dtg blog akak ye dik..slm kenal...

    ReplyDelete
  2. masak ke uols???? hihihi... tau la dapur canggih...kiki!

    ReplyDelete
    Replies
    1. of kos la kna masak... dapur kan ala2 dapur chef kikiki

      Delete
  3. owh..patut la aku ada dapat hari tu.

    ReplyDelete
  4. hamboi
    mane resepi nye
    ce masak skit

    ReplyDelete
    Replies
    1. tunggu entry akan datang ye.. ekekkeke

      Delete
  5. Dah dapat kad resepi tu boleh la masak lepas ni. Haha

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive