travel, food and lifestyle blog

Friday, October 11, 2013

Main Badminton di Kompleks Kejiranan Presint 9 Putrajaya | Bersukan Seminggu Sekali

Main Badminton di Kompleks Kejiranan Presint 9 Putrajaya | Bersukan Seminggu Sekali | Wow firs time aku gigih bersukan seminggu sekali. Selalunya, minggu awal semangat berkobar-kobar, mai minggu seterusnya kelaut je. ahhaha.


Alhamdulillah masuk minggu ni dah 3 minggu berturut-turut tak pernah tercicir. Giler respect la . ekekekkke. Sekurang-kurangnya keluar jugak peluh nie. Nak tunggu main paintball [klik] sebulan sekali . huhu


Setiap malam rabu pukul 10 malam hingga 12 tgh malam. Di Kompleks Kejiranan Presint 9, Putrajaya [klik]. Kitaorang sebenarnya set dengan geng kelab blogger jer. Tapi kalau ada sapa-sapa nak join kami mai la. Tapi kena bayar la untuk sewa court. Sebab kami pun memang kumpul duit. Tabung kelab katanya. hahahaah. Siap ada ajk Sukan dan Rekriasi lagi hahaha. Tetiba rasa lama dah tinggal dunia ber ajk-ajk nie.



Share:

8 comments:

  1. lama dah tinggal badminton ni
    lama sangat
    3 bulan mungkin
    haha

    ReplyDelete
  2. laju bebenor yg bj oren 2 ahahahaha sampai xnmpk muke

    ReplyDelete
  3. Dah lama betul tak main badminton..

    ReplyDelete
  4. selalu bape lama.. pncit x.. hehehe

    ReplyDelete
  5. Hebat si baju kurung tu main ek... hehe

    ReplyDelete
  6. Assalam. Saya dr terengganu. Ada kursus 4 hari d bangi tp nginap d putrajaya. Mlm2 kalu takde aktiviti, buleh saya join main badminton sama? Gadjet mmg sedia bwk dlm kereta. Tq :-)

    ReplyDelete
  7. boleh saya join group niy?

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive