travel, food and lifestyle blog

Thursday, October 10, 2013

Lelaki Bernama Nurul | Tempat Kerja Baru

Lelaki Bernama Nurul | Tempat Kerja Baru | Dah hampir dua minggu wa bekerja di tempat kerja baru ni. Alhamdulillah dah makin rapat dengan staff-staff yang memang dah berkhidmat lama kat situ. Termasuk la seorang warga asing ni.


Kalau korang nak tahu nama dia NURUL. hehe. Ingatkan just panggilan je. Tapi sebenarnya memang betol-betol nama dia NURUL. Berasal dari Bangladesh. Dia ni jenis ceria dan suka menyakat orang. Tambah-tambah aku. Slalu kena sakat dengan dia sejak hari pertama aku kat sini hahaha.

Kalau jumpa je dia, ada je benda dia nak sakat aku. Yang paling tak boleh blah dia panggil aku Pak Cik. hoh ahahahhaha. Apapon Alhamdulillah dapat kerja kat sini. Rakan kerja yang baik dan mesra. Bos yang baik. Ada akak kerani yang happy go lucky yang jadi teman kurangkan mengantuk hahahaa. Alhamdulillah.


Share:

11 comments:

  1. Waaa...femes necik nurul kitew dpt masuk blog... mesti kwn die kat bangladesh tu baca rasa bangga... ehhh...

    ReplyDelete
  2. bangganya nurul hoque Tuiiii... hehehe

    ReplyDelete
  3. hahha.. Nurul Hoque Tuiiiii.... sowi ye nurul... dia mau balik bangla jumpa dia punya bini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah dah kangen bangat ngn bini dia tu

      Delete
  4. ....errrr.....Mawar + di?.....Nurul?....waaaaaa....hahaha....

    ReplyDelete
  5. sama tapi tak serupa....hihi..

    ReplyDelete
  6. Ajak la Nurul maen badminton dengan paintball... hihihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahah. ty g ambik n hantar dia ekekekekeeke

      Delete

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive