travel, food and lifestyle blog

Thursday, October 10, 2013

I'd Rather Be Paintballing | Cyberjaya Paintball Park

I'd Rather Be Paintballing | Cyberjaya Paintball Park | Paintball lagi !! Ha ni memang dah giler. haahhaha. Memang berhantu betol Paintball ni. Kalau dulu Paintball ni menjadi game yang paling digeruni oleh kami, sekarang ia sudah terbalik hahaha. 

Bahkan ada yang mencadangkan ia menjadi sukan bulanan Kelab Blogger. OMG.. OMG.. OMG.. Mampukah sekerap itu? 


Dapat sticker dari pihak Cyberjaya Paintball Park [klik] . Yela untuk promotion letew.


Ha. Sapa kata pompuan tak main Paintball? Bila dah masuk memang nak menyerang je. Tak nak keluar dah ahhaha

Kredit Picture to www.silenceblogz.com

Kalau nak diikutkan minggu lepas lagi ramai. Minggu ni tak sampai 20 orang pun yang Berperang Paintball di Taman Tasik Cyberjaya [klik] ni. Biasanya kami buka penyertaan bukan terhad kat Blogger sahaja. Orang luar dialu-alukan kalau free. Ni jugak peluang korang nak kenal dengan blogger-blogger hebat seperti Ben Ashaari [klik], Bro Framestone [klik], Admin Fuh.my [klik]. Aktiviti akan di update di facebook dari masa ke semasa.
So, come and join us.





Share:

16 comments:

  1. Ish2 samseng mana la tu... rupa lebih kurang macam penganas di Lahad Datu je.. Heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahhahaha mieza paling ganazzz tu ahahaa

      Delete
  2. Lepas nie sure bro dah xboleh cari makan dah... Korang je yang menganas...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha.. xpe bacup2 kami dari belakang haahaha

      Delete
  3. cool games.

    :)

    teringin nak join korang :D

    ReplyDelete
  4. Wahhh...sronoknya. Ambe lama dah tak layan paintball. Besh sgt.

    ReplyDelete
  5. wohohh..best2..rasa nak beli marker banyak2 buat conteng dinding..ehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. apoeh marker wat conting dinding? hahaha

      Delete
  6. wooo... syoknya..kalau dapat join la... hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. jomla ramai2 memeriahkan. ajak kawan skali

      Delete
  7. X sempat nk berkenalan dgn blogger2 hebat mcm korang.

    ReplyDelete


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive