travel, food and lifestyle blog

Sunday, July 07, 2013

KTM Duke 200 | MOTOR IDAMAN

KTM Duke 200 | MOTOR IDAMAN | Sedar tak sedar dah besar dah aku. Tinggi je yang tak bertambah. huhu. ( Tolong jangan gelak ). Bila dah makin berumur dan dah mula masuk ke alam kerjaya dan memiliki income ni, mulalah berfikir untuk memiliki sesuatu yang dulunya hanya sekadar angan-angan. 

Kalau difikirkan, memang banyakla benda idaman kita kan. Macam-macam. Cuma duit je yang menentukan kita berjaya memiliki atau tak. huhu. Kalau nak citer pasal benda idaman ni, first dalam kepala otak wa memang ada satu benda ni je. Apa? Motor Idaman bro!! haha.Wa memang ada Impian Nak Ada Motor Besar .  KTM Duke 200 habaq hang. Mohon jangan nganga mulut tu luas sangat tengok Motor idaman wa ni heheheh

KTM Duke 200 | MOTOR IDAMAN

Amacam? ada style tak? this is awesome bro!! awesome. KTM Duke 200. ha mesti korang pelik kenapa tiba-tiba wa minat moto nikan. Jawapan dia satu je, 

"Wa jatuh hati dengan moto ni semenjak wa tengok motor KTM Duke 200 ni kali pertama". 

Pergh meleleh bro wa tengok Motor idaman KTM Duke 200 ni, memang betul-betul kena dengan jiwa dan raga wa. Hope one day wa dapat merasa guna KTM Duke 200 ni. Insyaallah. Sini ada info mengenai motor KTM Duke 200 ni.

Wa sekarang makin semangat bila tengok ada orang parking Motor idaman  KTM Duke 200 ni dekat parking area umah wa skang, pergh memang saje je kan nak bagi wa dengki. 

KTM Duke 200 | MOTOR IDAMAN

Setiap kali wa lalu situ wa tenung je, wa redha je kan. Nak terkam je rasa Motor idaman tu, nasib baik iman didada kuat hahhaha. Kang tak pasal-pasal orang cakap wa ni pencuri motor KTM Duke 200 tu pulak kan. huhu. Tak sangka kat Malaysia ni dah famous dan ramai yang guna motor KTM Duke 200 ni. Buktinya diorang siap ada " Club Duke 200 malaysian owner Facebook ".

Jom tengok imej KTM DUKE 200 ni lagi.

.



Share:

6 comments:

  1. Kemain motor..moge tercapai impian ye =D

    ReplyDelete
  2. tapi kan...kalau duke ni kat city boleh laa..tapi nak buat long distance tak sesuai..saya mengesyorkan admin pakai megelli 250rr..

    ReplyDelete
  3. Arap2 dpt le mawardi bli moto idaan ni

    Tak tinggi pun xpe..jnji maintain cute.hehe :D

    ReplyDelete
  4. fuyooo... good luck madi.. moga impian tercapai

    ReplyDelete
  5. Ada sesiapa nak beli duke 200 tahun 2012

    ReplyDelete


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive