travel, food and lifestyle blog

Sunday, July 07, 2013

Keluarga Blogger Senget | Makan Di Soul Garden

Keluarga Blogger Senget | Makan Di Soul Garden | Dah hampir beberapa purnama dah rasanya kami tak bersua muka beramai-ramai. Kali ni Keluarga Blogger Senget yang diketuai oleh mama otai ParipariPutih menggegarkan Soul Garden di KL Festival City .

Antara Keluarga Blogger Senget
Dari Salman al-Farisi r.a : Rasulullah saw bersabda, “Sesungguhnya Allah memiliki 100 kasih sayang, ada satu kasih sayang (telah diberikan) agar semua makhluk menyayangi di antara mereka, 99 kasih sayang lainnya untuk Hari Kiamat.” [2753] Sahih Muslim

Ni la mama otai ParipariPutih kalau korang nak kenal. Tapi rasanya tak payah la wa kenalkan, sebab dia dah cukup femes dah dalam dunia blogger ni kan . Tak gitu?


Ha tengok la. Makan sakan kami, Alhamdulillah makanan dan layanan pekerja di Soul Garden ni memang terbaik. Memang berbaloi-baloi kalau kesini untuk makan. Tapi harus diingat, elakkan pembaziran.


Alhamdulillah, terima kasih kepada semua yang datang dan sudi jemput wa. Kepada MK Syahir, thank you bro untuk everything, Allah blessed you bro. Wa sangat-sangat gembira  :)

.



Share:

12 comments:

  1. jumpa lagi di lain hari..ekekek :P

    ReplyDelete
  2. Untungla... pegi xajak waaaaa.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. lu x gi ke?? bukan lu ngan wa ri tu makan suap2 kew?? ekekekek ^_^

      Delete
  3. Terasa diriku begitu berharga euwww ekekekekekek nice entry Madi thank you ^_^

    ReplyDelete
  4. baru ku kenal siapakh paripariputih itu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mohon pengsan wahai carlos santiogo ppp tu garang kau tahu tak?? hahahahha x caya tanya si mawardi

      Delete
  5. seronoknye :)ala ajak la kita nie :) heheehe

    ReplyDelete
  6. Hahaha aku nye nama xsebut pon.ehh kbai


    x pkerja kat situ aku stuju...mmmgggg baikk n juling alalalala cc: @zaitul ekeke

    ReplyDelete
  7. amboi memasing... semua tunjuk bakat memasak yek... leh ler masuk masterchep pasni... ekekeke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. masak benda dah siap mame le terror ekekeke

      Delete


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive