travel, food and lifestyle blog

Friday, June 07, 2013

Impian Nak Ada Motor Besar


Impian Nak Ada Motor Besar | Semua orang ada impian kan. Sama ada besar atau kecik. Hari ni gua nak citer sikit pasal satu impian gua. Apa dia la agaknya ye. heheeheImpian gua adalah ingin memiliki motor besar. huhu. Besar tak impian  nie.


oit moto sape nie.. heheheh. tumpang bergambar jap :))

Tak dapat beli sendiri dapat bergambar ngan motor orang pon jadi la. motor polis trafik lagi hahhah. 
silap-silap kena saman.hahaha.

Agak-agaknya lakan, kalau dapat motor nie satu leh la ngorat pompuan ye dop. Paling dop pon ngorat pompuan yang berhenti kat trafik light. ngeeeeeeeee.

giler kencang punya aweks.
ha ni mesti kes takut kat gua pakai motor polis nie.. ahahahah. 
tak nyempat nak bagi Pheeewwit hahahaha..

p/s : jangan menunggang secara melulu hahahah. dan jangan lupa tekan button donate kat bawah tu hehehe

Share:

21 comments:

  1. xdapat skuter pon,dapat harley pon jadi la kn..huhuhu

    ReplyDelete
  2. waahhh dh simpan angan2 tu...

    gud luck yee bro dengan angan-angan tu..hehehe

    ReplyDelete
  3. Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A)~ amin. haaha mga mnjdi knytaan. thanks bro

    ReplyDelete
  4. hurmm xpernh terlintas nk memiliki moto besar tp slalu teruja tgk moto besat kt ats highway dgn lajunya motong selamba moto saya haha ..gd luck! smoga dpt sebijik >_<

    ReplyDelete
  5. pompuan skrg xpandang moto dah...dieorg nak kete..hehe

    ReplyDelete
  6. kah kah kah..selamba jew ang bergambar atas tu..eheh

    ReplyDelete
  7. Mohd Khairi Khadzir ~ thanks bro

    ReplyDelete
  8. Zul De Alexis ~ time ni ada pameran bro huhu

    ReplyDelete
  9. aku pulak takut pada kelajuan.. rasanya aku tak nak motor besar ni..heehe. kalau kete pun, biarlah aku amik kete cc bawah 2.0

    ReplyDelete
  10. Boni JLL3 ~ oh plop doh.. huhhuhu

    ReplyDelete
  11. aku naik ex5 je bro... huhuhu

    ReplyDelete
  12. hahah.tak boleh bla gambar bwah tu :)

    ReplyDelete
  13. Uncle Jonni ~ kna tkr dh tu bro

    ReplyDelete
  14. ♥ siKechekMessy ♥ ~ haha tau xpe

    ReplyDelete
  15. oit3x.. motor sapa tu?..
    btw, motor besar memang nmpak hebat!

    ReplyDelete
  16. eLLa n aLia~ moto abg polis.. huuuuuuuuuuuuuuuh lariiiiiiiiii

    ReplyDelete
  17. mmber gua pun mcm ang. minat betul motobike.. aku? ntah.. lebih kepada kete.. GTR ke.. haha...

    ReplyDelete
  18. syahirooAhmad~ woowowo besr gk cita2 tu

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive