travel, food and lifestyle blog

Saturday, June 29, 2013

Sultan Arabic and Iranian Restaurant | Restoran Arab Popular di Cyberjaya

Sultan Arabic and Iranian Restaurant | Restoran Arab Popular di Cyberjaya | Kalau google restaurant nasi arab di cyberjaya je mesti SABA Restaurant yang muncul. Apa bestnya ye? Dah tak ada restaurant nasi arab lain ke di Cyberjaya ? Ha bukan tak ada, banyak je. Almaklum la kat Cyberjaya tu sapa tak tahu kan, penuh dengan orang asing terutama pak-pak arab.

Haritu nak dikatakan rezeki wa bila member blogger wa Shawn bawak wa ke salah sebuah restaurant nasi arab di cyberjaya . Tapi bukan SABA Restaurant.


Sultan Arabic and Iranian Restaurant


Ni antara makanan yang  Shawn order. Harga boleh tahan, makanan pun sedap.


Memandang kan dah lama wa mengidam nak makan nasi arab, maka tanpa berfikir panjang  Shawn tolong oder kan wa Nasi arab ni. Entah apa kebenda nama. ahahhaha. Kelu lidah nak sebut. Giler kenyang. Sepatutnya hidangan ni sesuai untuk 2 orang. Ha Shawn siap tapau bawak balik lagi. hahahaha.

Yang penting  harga makanan kat Sultan Arabic and Iranian Restaurant ni  memang murah, restoran yang selesa, berhawa dingin. Dan bagi mereka yang kaki gadget tu sini ada wifi untuk berfacebook atau tweet. Tapi mohon mintak la passwordnya. hehehe. Apapon terima kasih kepada blogger  Shawn sebab susah-susah bawak wa jalan-jalan haritu.

.



Share:

3 comments:

  1. Tak silap itu chicken kabsa atau chicken mandy masakan arab mame sedap :d

    ReplyDelete
  2. ppp kalau bab makan mmg expert... ekekeke... apa pun, terliuq aku..huhu

    ReplyDelete


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive