travel, food and lifestyle blog

Thursday, June 06, 2013

Akhirnya Dapat juga Makan Durian Crepe

Akhirnya Dapat juga Makan Durian Crepe | Kesamaran dalam gelap terlihat sebuah kedai kecil seakan-akan orang menjual ais krim di WAKAF CHE YEH membuatkan kaki aku tergerak untuk mendekati gerai tersebut. Baru je nak tanya ada ice cream apa tetiba ternampak sesuatu seakan-akan sesuatu yang dah lama dicari. Apakah itu? Woah. Sangat teruja aku, sangat.. sangat.. sangat teruja.

Gambar Durian Crepe
Durian Crepe
Pergh... macam tak percaya weh. Jika dulu dicari-cari, sekarang benda dicari didepan mata. Ahhaha. Tapi satu tanda tanya terlintas di fikiran aku. Disebabkan ramai jugak yang kata kena pandai memilih takut tak sedap. Adakah Durian Crepe yang aku nak beli  ni sedap? ke tak sedap? erkkk. ah apapon wa kena beli gak. Sebab memang ni peluang wa nak rasa. Huh terasa diri ini lampi sangat. kah kah sebab dah ketinggalan zaman jauh dah. hahaha. 

Serius wa nak habaq p kat hangpa yang Durian Crepe ni memang terbaik. Pergh delicious bro. delicious. Tetiba teringat kan, nak suh Cik Mat Gebu buatkan lah. special untuk wa. Boleh ke PCM ? ahahaha.


Share:

11 comments:

  1. ALAMAK.. bliur aku tgk. hoho..sumpah, x pernah makan durian crepe ni.. rasa NyA DLm ada durian ka.. atau full durian ni? hohoh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah kita senasib ye.. ketinggalan zaman.. best.. dalam ada isi durian dan macam cream mcmtu.. tp best.. tambah plak bila simpan sejuk.. pergh meleleh

      Delete
  2. wakaf che yeh? jauh dari pasir puteh la, lau x dah lama pi beli jugak, feveret ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu best kan... kenapa x cuba buat sendiri?

      Delete
  3. mohon hantar depan umah aku ye..hihiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko sepatutnya kena buat untuk aku.. huhu

      Delete
  4. Sop pun suka tp dah lama x makan
    ada lagi org jual? ama x nampak juga, hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada kalau rezeki jumpa la. saya pon nasib je ni huhu

      Delete
  5. Pening je kepala asal buka peti sejuk hokayh ! Grrrrrr....

    ReplyDelete
  6. SATU HOMESTAY BAU DERIANNNNNN~~~~ hahahaha!

    ReplyDelete
  7. Kakak ingatkan resepi apalah yg Cik Mat Gebu suruh klik sini kisahnya Durian Crepe.. Boleh tahan ni... kakak durian makanlah tapi tempoyak belum belajar lagi...

    ReplyDelete

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive