travel, food and lifestyle blog

Thursday, June 20, 2013

10 Website Rujukan Kerja Kosong Malaysia | Jawatan Kosong Seluruh Malaysia

10 Website Rujukan Kerja Kosong Malaysia | JAWATAN KOSONG SELURUH MALAYSIA | Begitu ramai di luar sana yang memegang title penganggur kehormat. Persoalannya, Dimana tempat yang sesuai untuk kita rujuk jawatan kosong di Malaysia ini.


Disini wa nak share dengan korang antara 10 Website Rujukan Kerja Kosong Malaysia yang boleh anda rujuk untuk jawatan kosong seluruh malaysia.
Ini hanya sebahagian, masih banyak Website Rujukan Kerja Kosong Malaysia yang ada sama ada Kerajaan ataupun Swasta. Selamat memcuba dan Semoga berjaya.


.

Share:

5 comments:

  1. lagi cantik sekiranya ada ayat "direktori kerja kosong seluruh malaysia" hehehe

    tapi jgn edit dah artikel ni, kalau nak buat, buat baru :)

    ReplyDelete
  2. hoo, kerja kerja kerja, makan gaji, makan duit, kerja sendiri, jom kerja,

    ReplyDelete
  3. jobsmalaysia.com setakat ni yang benar-benar diiktiraf selain dari jobstreet.com. Yang lain tu, boleh la untuk info je. Nak apply rasanya tak boleh kan?

    ReplyDelete

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive