travel, food and lifestyle blog

Sunday, December 02, 2012

Segment : Team Pemburu Giveaway




بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Alhamdulillah sedar tak sedar dah bulan Desember dah kite. Semakin hampir meninggalkan tahun2012 ni. memandangkan tahun 2012 pon dah nak habis target follower blog ni untuk 1000 orang belum tercapai lagi huhu.

 nak nangis ni .. nak nangis ni.. huhuhu.. mohon sape-sape tenangkan gua. ngeeeee

Apapon terima kasih buat AMERCORNER  sebab sudi buat segmen . Hope dapat membantu lah blog ni meningkatkan lagi jumlah follower aktif yang sedia ada .



memandangkan  AMERCORNER ada tanya soalan  Jenis giveaway yang korang suka. Ni aku nak jawab.. Aku nak ramai follower yang sporting habis hehehehe. Agak-agak boleh dapat tak ?? heheh


Kalau korang senasib ngan aku jom la join. Klik je gambar kat atas tu hehehe.


Share:

20 comments:

  1. meh kita jadi femes sama2.. tq for visiting my blog,, today, i am officially your follower :D http://mujadafewa.blogspot.com/2012/12/end-year-giveaway-by-fatin-alyaa.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nurmujahidah Ismail ~ tq awak.. saya pon dh follow awak

      Delete
  2. Jangan berhenti bermencuba.... kejayaan tidak datang dalam semalam, perlu ada mcm mcm keadaan utk mejijak tahap kejayaan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. paripariputih~ ye terima kasih untuk nasihat itu ngeeeeeeeeeee

      Delete
  3. tengs sudi singgah blog i...
    dari segment yang sama http://diebadhie.blogspot.com/2012/12/team-pemburu-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. dieba khairuddin~ tq jugak.. follow i back

      Delete
  4. Replies
    1. zulhilmi tempoyak~ bleh2 hahahaha..

      Delete
  5. hehehe mencanak2 la trafik ko lepas ni ea :D dah jadik retis nanti jgn lupa aku ngan zulhilmi tempoyaki :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. afzalsukasuki~ mencanak la sangat kan. hoho... kompom la aku x lupa korang dua org huuhuh

      Delete
  6. xingtla da folo blog ko ke belom

    hee

    xpe aku mmg sporting

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iffah Afeefah~ hhahha kalau x folow silakan lah hahah, mmg sporting tq heeh

      Delete
  7. Kunjungan balas dari Wilma :-)
    Dah follow dan like FB Page Mawardi ya ^_^

    http://www.duniawilma.com/2012/12/segment-team-pemburu-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. Hai, Ain singgah dari Segmen yg sama :D

    Jom join Giveaway ni. Semua hadiah nya AWESOME seperti Camera Lomo. Syarat-syarat pun simple. Tamat pada 20 DEC 2012 : http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

    ReplyDelete
  9. singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html

    ReplyDelete
  10. Cik Bunny~ terimA kasih sudi singgah.. insyaallh

    ReplyDelete


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive