travel, food and lifestyle blog

Sunday, March 31, 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara


Assalamualaikum semua, pekabo ? hehehehe kalinie gua join satu GA yang meletop-letop punyalah. Alang-alang dah dijemput oleh blogger hebat lagi otai AIDA OMAR pemilik blog diarisifroggie . 


Tapi wa memang akuilah yang GA ni memang bukan calang-calang. tengok beraparatus orang yang join. Ha kalau korang nak tahu, kena la klik banner tu pergi tengok sendiri.heheheh . Alang-alang dah masuk tu jangan segan-segan pulak nak join agagaggaga.


Ha ni plak dia punya sponsor-sponsor.

SheilaSalim,MrsVelentine,PuanGojes,MasZull,SeneoritaBaharin,Hazmanakaspecies1980,NadiaFarahida,Keyme,mamahannybunny,SiMatatajam,DayangDeno,AimanAziz,SuWaRaEntertainment,BetaKupu,SyidaRasyida,HanaMaroo,DatinTyka,ShimaMazlan,MimeMF,ZamaniAbe,MrsValentine,NormiNieza,SayaSukaGelak,CTCHEERY,ERAY,AYUJEAN,Lynn Si Pipi Merah,Kesuma Angsana,Kyle Kesha,Mohd Ridzwan


Amacam meletop-letop tak. Yang sebenarnya nak meletop ni adalah gua.. mana taknya dah final day baru ada masa nk join huhuhu. hope sempat la ye. kat sini wa ada tiga orang yang nak ajak join GA ni. 


sekian terima kasih 
Share:

16 comments:

  1. terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ini..Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

    ReplyDelete
  2. Semoga terpilih! Good Luck! :D

    ReplyDelete
  3. GUDLUCK!!!!....

    AJ singgah dari segmen sama.....
    Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
    Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

    ReplyDelete
  4. As salam
    Di sini Mak Dara nak maklumkan bahawa mak baru saja mengumumkan 20 daripada 60 pemenang untuk GA Mak Dara itu. Mak nak mengucapkan TAHNIAH kerana anda telah terpilih menjadi salah seorang pemenang bagi GA MAK DARA Malaysia's Next Top Lucky Blogger"

    Senarai para pemenang terdapat di entry ini http://www.bicaramakdara.com/2013/04/pemenang-malaysias-next-top-lucky.html

    Anda boleh terus hubungi pihak penaja untuk urusan pemberian hadiah ya.Tahniahhhhhhhhhhhh!!!!

    ReplyDelete
  5. Blogwalking! Wah tahniah sebab tersenarai :) http://www.bicaramakdara.com/2013/04/pemenang-malaysias-next-top-lucky.html

    ReplyDelete
  6. aku pun join juga..anyway...all the best...

    ReplyDelete
  7. dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  8. http://cikarinasukataip.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  9. Tahniah! awak menang hadiah yg disponsor oleh sya. Sila inbox detail di email sye ye asap. annizzul@gmail.com
    nama, link blog, no.phone dan jenis line telefon..

    ReplyDelete
  10. Gua baru habis terjah blog blogger yang join GA nie.. letih dengan line yang ciput. Tahniah adii lu pun dapat hadiah :)

    ReplyDelete
  11. salam.. deno datang dari SGEMEN MAK DARA ^^ sori terlewat :)

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Salam semua... jom join giveaway saya.. boleh menang FREE Alpha Lipid product
    http://insideoutsideofmine.blogspot.com/2013/05/1st-giveaway-contest-by-aween-alpha.html

    ReplyDelete


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive