travel, food and lifestyle blog

Tuesday, April 02, 2013

Cara Baru mengikat Tali Leher


Ha ni bukan calang-calang design untuk ikat tali leher. Memang style habis la. Biasa la kan kita pon kena la ikut peredaran zaman kan. Biar nampak stylish sikit nila pergi kerja.  

klik gambar untuk pembesaran
Ha camner ngan korang, jadi tak? kalau jadi leh la share kat member-member setempat kerja ye.. Kalau rasa tak cukup member-member. Leh ajar Bos sekali ahhahahaha. 

Sumber gambar : stylo.mylo





Share:

11 comments:

  1. lah ni belog mawardi yunus upenyer..perghh baru nampak..oranje..haha

    sumpah lawa ikat cmni..harus aku try isnin depan

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh.. tukar nama heheheh :)

      Delete
  2. dh pnh try, tp spruh jln jer lar.. hik3!! =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah kena usaha lagi tu bro..

      Delete
  3. ni kalau lambat nak gi kerja sebab nak ikat tie macam ni xpasal2 kena sound dengan bini :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhhah nampakgayanya bini bro mmg garang hehehehe

      Delete
  4. hehe naseb baik pandai la ikat tali leher hihi

    ReplyDelete
  5. haha.ikat/pintal2 tudung/shawl cmnie,menjadi tak rsenye?hakhak >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah jadi rasanya.. jd cmtu la ngeee

      Delete

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive