travel, food and lifestyle blog

Sunday, March 24, 2013

Kotak Bukan Keranda


Sekali imbas kalau tengok dengan siku atau lutut memang nampak macam keranda. Tapi untuk pengetahuan korang ni design kotak terbaru yang gua buat untuk company gua .hehehehe. Tempahan untuk letak parang. (parang aksesori) . panjang dia dalam 12inci je. lengan je muat leh masuk dalam tu huhuhu.

Prototype yang sudah siap
Kenapa ingat barang kemas je ke boleh duduk dalam kotak yang elegen macam nie? Ha skang zaman dah moden. Parang pun menuntut hak dia jugak untuk duduk dalam kotak mahal macam ni agagggaa ( apa la yang aku merepek ni kan) . Produk ni dibuat dengan Kayu Jelutong dan bahagian atasnya diletakkan cermin transparent.

Gambar ketika proses kemasiapan
Proses pembuatannya agak simple, tetapi kualiti produk haruslah dijaga untuk mendapatkan hasil yang cantik dan terbaik.


Share:

17 comments:

  1. nampak simple dan kemas. rasanya lg stail kalu buat ukiran bunga2 kt tepi2 tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks bro.. mmg style kalu ltak kerawang2 kan.. tp customer nak kosong mcm nie je.. kena la ikut kan hehehe

      Delete
  2. hehe.wat design keranda pon bole pe.
    btw,keje yg sgt kemas! thumbs up!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahah.. boleh sangat tp kna buat besola sikit kan huhuhu... apapon tq ya

      Delete
  3. Boleh tempah kat lu tak Adii Y? :P kreatif betul lu kan.. gua setuju dengan pendapat kopi pasta nie ce ukir sikit bunga2 tepi tu mesti lagi nampak lagi cantik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je kalau nak buat kotak ape2.. hehehe... :) tq

      Delete
  4. Nampak kemas.. Tpi macam plain sangt la pulakkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq bro.. tu design yang customer mintak.. kena buatla cmtu hehehe

      Delete
  5. Kemas bro....
    Seduai letak parang dlm tu..

    ReplyDelete
  6. nampak stylish....but simple.......cantik sangat

    ReplyDelete
  7. yea la..nampak kemas dan simple.. :)

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive