travel, food and lifestyle blog

Sunday, March 24, 2013

GBS 2nd Gathering


Tiba masa gua wat kerja jahat dengan memonteng kerja. hahahaha. Gara-gara nak join geng-geng blogger Sengal ni buat Gathering. Maklumla eksited sangat nak jumpa diorang. Walaupon ramai diantara diorang memang aku tak pernah jumpa sebelum nie kan. 

KLCC merupakan tempat kejadian yang diorang pilih untuk kami bersua muka. hukhukhuk. Walaupon masa pertemuan agak lari dari masa yang ditetapkan . Tapi Alhamdulillah. semua dapat berkumpul.

GBS yang hadir
Lelaki Sengal

Pompuan Sengal

Kat sini ada beberapa orang yang tak dapat gua cari URL blog diorang. Mohon datang serang gua lepas ni ye. Eeeerrrkkk. Gua mohon korang pergi blog-blog diorang nie. Kompem korang tak menyesal kalo tegur diorang.

Bila dah berejam kena dera oleh tok ketua kami kat tengah panas. ahahhaah (ayat fitnah mohon jangan saman gua tok) errrkkk. Maka dengan KFC la menjadi hidangan kami sekeluarga. Lepas makan kami buat beberapa aktiviti ringkas . Untuk mengeratkan lagi hubungan kami yang Sengal mengal ni agagagagagagagag

Bila tiba masa nie memang sweet sweet kaw kaw punya. Aktiviti tukar-tukat hadiah. Yang paling sweet bila TeddyBear yang aku beli tu dapat kat MK Syahir iaitu pemilik blog sengal "APAKAH?". Dan gua plak dapat buku ilmiah dari Piraa pemilik blog "Bebising.com". Thank you.


Akhir sekali gua nak cakap satu je. Serius gua tak menyesal ponteng kerja untuk jumpa korang. Hilang segala masalah yang ada. Thank you very much untuk semua. Terutama yang menjemput auwwww. Kbai

Share:

35 comments:

  1. wahhh!! beznyaaa!! len kali ada lgi, jmput2 lar kite yek.. hoho!!

    http://fakhruru.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah bro.. slalu2 la datang sini ye :)

      Delete
    2. insyaAllah jgk.. hepi beLogging in advance!! ^^

      Delete
    3. Heppy blogging jugak bro :)

      Delete
  2. wahhh seronoknye !!! boleh la jemput2 jgk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha nanti gathering ke3 nnti kita p sama2 bro. insyaallah

      Delete
  3. Replies
    1. huntungla orang tu x pegikan.. eerrkkk... ada je nak kena cekik kan

      Delete
  4. Replies
    1. hhahaha muhun jangan nangis ye .. :P

      Delete
  5. this is for you.. hope you like it,, hehe http://www.mujadafewa.my/2013/03/segmen-terjah-blog-balak-part-10.html

    ReplyDelete
  6. hadiah apa ko dapat weyh?? nk taw jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha buku yg ko ambik gambar tu.. solat2 sunat.. hehehe alhamdulillah :)

      Delete
    2. oh yg tuh ke... bagus2... hehehe.. aku igtkn tuh piraa yg dpt

      Delete
    3. yela.. ko xtengok ke perubahan aku skang.. makin beriman .. uhuksss..thanks piraaa.

      Delete
  7. maceh mawar sudi meriahkan. kehkekeh

    ReplyDelete
  8. perghh sampai sanggup ponteng kerja tu...

    tabik la....

    ReplyDelete
    Replies
    1. demi sesuap nasi.. eh eh silap.. demi ikatan jalinan perkenalan :)

      Delete
  9. wah!!..bestnya...tukar2x hadiah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha tau xpe bro.. best giler hahaaahaha

      Delete
  10. Ramai curi gambsr dia yek...kikikiki.
    Aktiviti dihat antara blogger..tahniah pada pihak penganjur.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahhahhaah nasibla.. kami xbawak kameraa huhu

      Delete
  11. wow!!!! best nyer..... tak nyesal remy kenal dgn mawardi...... ohsem sangat !!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. nnti kita lepak2 lagi bro... tq :)

      Delete
  12. Tabiklah lu sanggup ponteng sebab nak hadiri gath GBS.. tq mawardi sudi memeriahkan majlis, lu pun awesome dan sengal memang sporting habis miss world :P Akan datang join lagi ea.. pssttt.. nasib baik gambar gua tak banyak.. lalala..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha mis world x menjadi.. ngeeeeeee seram neh. tq jugak aida

      Delete
  13. best best, semua spotim hehe
    next year buat lagi eh =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. lalalalala huhu moh serang para penganjur.. suh depa wt lagi tahun ni jugak huhuuhu

      Delete
  14. ko diterminate 24 jam mulai harini kerana ponteng kerja

    maaf ingin aku bagitau..aku la mata2 aka balaci bos ko kahkahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. huntungla.. kalau gua di berentikan keje dr sini

      Delete
  15. aku belum berpeluang dpt hadirkan diri lagi

    ReplyDelete


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive