travel, food and lifestyle blog

Wednesday, March 27, 2013

Follower Blog Ke-1000


Assalamualaikum. Apa habaq semua( ceh tetiba terkecek loghat utara plop . hehehhe. Apapon perasaan Gembira tak terhingga bila capaian follower blog ni dah bernilai 1000 angka. huh :P Tahniah untuk diri sendiri dan terima kasih kepada semua follower yang sudi follow blog gua nie. Apapon jom kita terjah siapa follower blog nie yang ke 1000 tu. Cantik ke ?, kacak ke ?, comel ke ?. Ha jom sama-sama kita serang blog dia .
header blog beliau
Blog ni agak menarik perhatian gua sebab warnanya yang agak menyerlah dan simple. 
Tuan empunya blog

Terima kasih bro sebab sudi jadi sebahagian dari penyeri blog nie. :) Apapon Tahniah beribu kali buat bro hahaha. bagi 9 follower yang sebelumnya nantikan entry blog revew korang plak. Insyaallah sedikit masa lagi ye :)


Share:

10 comments:

  1. tahniah lah kawan semakin maju nie.. hope bertambah maju di masa akan datang.. header dan blog pun dah semakin matang nampaknya nie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha tq tq tq manyak support wa...

      Delete
  2. Thanx bro.. :D Terharu gua kena review.. N tahniah bro..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhe sama2 bro.. rajin2 la kesini ye

      Delete
  3. Tahniah...kini dah masuk ke group 1K follower!
    Semoga sentiasa success.

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive