travel, food and lifestyle blog

Friday, November 02, 2012

Destinasi Morib bersama Kawan WISDEC



Setiap yang hidup mempunyai usia, aku ,dia, kamu dan semua. Termasuklah seorang sahabat ni, Isnin 29 0ctober tarikh bertambahnya usia seorang teman kursus wadi kat WISDEC ni.
 Happy Birthday buat beliau. 

kek untuk birthday girl
Sempat kami bawa beliau ke Pantai Morib, untuk sambut birthday dia. Ternyata beliau terharu dengan kami :') 
Untung nya kan bila dapat kawan-kawan yang care.
 (tak macam wadi xpernah ada yang nak celebrate birthday wadi :'( huhu. )
Tapi syukurlah kat ALLAH SWT sebab beri nikmat untuk pinjam tubuh ni seketika .Alhamdulillah.

tunggu masa nak ngap makanan je ni heheheh
semua dah kenyang agaknya tu hahha

sempat lagi berposing kat sini heheh

ok dah nak balik dah huhu



p/s:    Hadiah untuk LELAKI -->> http://bit.ly/U0WaWP

                 Hadiah untuk PEREMPUAN -->> http://bit.ly/VnCeyh


Share:

26 comments:

  1. mesti bestkan celebrate birthday dengan member.. =)

    ReplyDelete
  2. ♛ Aina Ayunie ♛ best.. tapi besday saya xsape pnah sambut huhu

    ReplyDelete
  3. potia casadelarossa ~ biasa2 je bro huhu

    ReplyDelete
  4. mohon ko bertabah... insyallah lepas derang baca ni mesti berpusu2 org nak celebrate bday ko ha3 >..<

    ReplyDelete
  5. paripariputih ~ rasanya mimpi jela kot uhuhuhuh

    ReplyDelete
  6. gambar first tu awesome la bro.. terbaikk

    ReplyDelete
  7. nk sikit kek 2 pakjoe tgk cm sedap ja hehehe

    ReplyDelete
  8. kek yg disimbahi cahaya, cantik.
    xde kawan nk sambut besday kita pun xpe. janji org tetap ingat kita. tu lebih baik kan =)
    ~hii, singgah & follow sini ye

    ReplyDelete
  9. best la ada kawan mcm tuh kan . huhu

    ReplyDelete
  10. boni kacak !~ hahhah seram kan bro

    ReplyDelete
  11. cerita best ~ hambikla.uhuuhuhu seedap rasa pandan

    ReplyDelete
  12. baby comel ~ betol-2 hheheeh tq ya

    ReplyDelete
  13. suspicious aku ngan pengkomen obat tu..hehehe

    weh xtakut ke lelaki dua org je..kang kena culik dgn dak2 pompuan tu..haha..

    ReplyDelete
  14. azstory~ sebenarnya kitaorg dh memang kena culik sebenarnya tu huhu

    ReplyDelete
  15. Perkongsian yang menarik`
    Singgah sini baca entri & FOLLOW sekali :-)
    Jumpa link dalam Kelab Blogger Ben Ashaari
    Salam perkenalan ^_^

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. Engku Muzahadin~ salam knal bro.. tq ya

    ReplyDelete
  17. pantai morib...best tempat ni....follow sini bro..

    ReplyDelete
  18. Fendy~ haah boleh tahan tempat dia.. btw tq..

    ReplyDelete
  19. Olololo sedih pulak dia xda org sambut befday dia.. Xper nanti byk org sambut.. Sy suka pegi sambut sbb byk makanan hahah

    ReplyDelete

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive