travel, food and lifestyle blog

Sunday, November 04, 2012

"Contest 3 Dalam 1 By Ieza Yusof"


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ


Dalam sibuk aku berblogwalking arini tetiba termasuk satu blog yang comel. huuhhu.
tak caya tengok la header blog dia. meow..meow.. kucing.. alololo cute sangat.



Yang bestnya bukan blog dia je yang comel. tuan empunya blog pun comey jugak. kalau tak caya try la p terjah blog beliau.(klik je gambar blog diatas)

Ada yang bestnya lagi ... Beliau ada buat contest tau.. 

ni la contest yang aku cakap tu
Jemput-jemput la join, sebab aku dh join nie. Maklumla dh lama tak join contest yang bloggers buat, so sekarang dah ada peluang depan mata, ambil la peluang. mana tahu rezeki kita ada kat sini.

memandangkan syarat dia kena taq kawan-kawan blogers yang lain , so mereka inilah yang aku ajak untuk menjadi teman aku untuk join contest ni.









Share:

12 comments:

  1. hehe, maluu laa kak wehh >,< haha, btw nak link post ni. yang akak comel bagi ni link blog. kene bagi link post, nanti nak letak dlm snrai pserta tuu. neh? kasi dekat cbox yee ;)

    ReplyDelete
  2. Done! dah boleh check yee ;) http://sayamintakmaaf.blogspot.com/2012/10/perhatiannnn.html

    ReplyDelete
  3. boni kacak~ tq bro. jom r join skali huuhuh

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen yar.. :)

    jom terjah kalau sudi :
    http://chot91.blogspot.com/2012/11/kenduri-kahwin-with-my-future.html

    ReplyDelete
  5. nak jugak masuk contest2 nih..tpxde mood la..haha

    ReplyDelete
  6. tringin nak join tapi tak reti . huhu :/

    ReplyDelete
  7. chot ok..! ~ tq.. ok2 no hal la

    ReplyDelete
  8. luqman zakaria ~ sila caro mood anda hehehhee

    ReplyDelete
  9. Pykaa Pdott ~ ye ke alahai.. senang je tu.. x susah pon

    ReplyDelete


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive