travel, food and lifestyle blog

Sunday, October 28, 2012

Review Follower ke 700


Assalamualaikum.. Alhamdulillah, dalam sibuk berhari raya sempat juga saya meghadap laptop ni mengupdate blog. Sepertimana yang dah dijanjikan , untuk entry kali ni saya nak review blog follower blog ni yang ke 700. Alhamdulillah.

Nila blog dia, kaler pink lagi heheh. Tapi jangan terkejut kalau beliau masih muda.

klik gambar untuk ke blog beliau
Korang mesti tak cayer kan. Beliau ni rupanya baru habis PMR. Good Luck untuk beliau. Walaupon sibuk PMR sempat beliau berblog. Konsep dia berblog same je macam blog saya ni. Suka bila baca blog macam ni. Apapon thank you buat beliau dan yang lain sebab sudi jadi follower blog nie. Yang penting beliau lebih hebat berblog dari saya. sebab follower blog dia dah 800 lebih huhu. 

Kalau korang ada masa singgalh la blog beliau. baca kisah hidup gadis cilik ni :)


p/s:    Hadiah untuk LELAKI -->> http://bit.ly/U0WaWP

                 Hadiah untuk PEREMPUAN -->> http://bit.ly/VnCeyh
Share:

20 comments:

  1. zila manaf ~ hoyehhhh jugak heheheh

    ReplyDelete
  2. tahniah... ley capai 1000 x lama lg ni...huhuhu

    ReplyDelete
  3. Asalamualaikum warrahmatulahhi wabarrakatu ada org ka x ada heheh... pakjoe datang sini lg dgn penat x habis lg bru ja sampai umh bru blk dari kampung terus buka blog yang comel nie hahaha...

    ReplyDelete
  4. Tahniah sebab ramai ikut blog awk..hehe

    ReplyDelete
  5. wah, untungnye, sy yg sme umo dgn dy pun, haa, speechless..

    ReplyDelete
  6. tahniah...
    keep blogging.. :)

    ReplyDelete
  7. Syakir Rahman ~ insyaallah , tq bro.. yang penting follower yg setia :)

    ReplyDelete
  8. tirahzairi~terjah jangan x terjah

    ReplyDelete
  9. cerita best ~ waalaikumussalam pakjoe.. tq ya datang sini

    ReplyDelete
  10. man~ tq bro.. ramai atau x itu tidak penting.. yang penting follower kita ceria mcm bro heheh

    ReplyDelete
  11. ♛ Aina Ayunie ♛ u ada kelebihan sendiri ..percayalah

    ReplyDelete
  12. wooow ! hebat hebat :D heheeh

    ReplyDelete
  13. Aety TIMsy ~ heheh apa yg hebat?

    ReplyDelete


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels