travel, food and lifestyle blog

Tuesday, November 06, 2012

Business Card (Vintage)


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ


Alhamdulillah, akhirnya siap jugak design name card aku. Bukan main susah nak pikirkan konsep sesuai untuk business card ni. Akhirnya tertarik dengan konsep vintage. Lagipon aku ni jenis suka yang simple je. heheh

Name card

Maklum la tak lama lagi dh nak habis training sebagai FURNITURE DESIGNER kat WISDEC.
Hope dapat la korang komen-komen sikit, or bagi pendapat sebelum kad ni dicetak hehehe.   
Mana tahu ada cadangan baik punya dari korang kan.
Ha macam diorang ni.. heheh


komen rakan facebook


p/s:    Hadiah untuk LELAKI -->> http://bit.ly/U0WaWP

                 Hadiah untuk PEREMPUAN -->> http://bit.ly/VnCeyh


Share:

13 comments:

  1. seriously simple bt nice^^

    ReplyDelete
  2. wujudlah interior designer tu dlm card ni. boleh print dah ni

    ReplyDelete
  3. simple n sesuai dengan jenis business nya.. nice :)

    ReplyDelete
  4. wewew ~

    buat kat kita satu :p

    ReplyDelete
  5. Simple tu dah ok, moden pun ada sikit.. cuba masukkan kaler2 lain sikit, nampak sikit kontranya.. terer lah mawardi design2 nie.. chaiyok2.. :)

    ReplyDelete
  6. dh nmapk simple n kemas..warna kayu utk mewakili perabot..tp yg part tulisan dgn icon tu kurg menonjol klu kita tgk skli imbas la..pandangan ak yg buta seni..hihihi

    ReplyDelete
  7. Woww! Jarang ada lelaki yg ada minat vintage.. Cool!!

    ReplyDelete
  8. Hi dear! Wah bestnya blog ni! ^^ Jom singgah saya pula.. http://www.aimisyahirah.com/2012/11/me-as-gypsy-girl-in-urban-street.html

    ReplyDelete
  9. bagi aku da smart. sebab aku suka yang simple. kalau ko letak satu lagi warna cerah pun molek juga.

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive