travel, food and lifestyle blog

Monday, October 01, 2012

Warna Kereta Idaman


Assalamualaikum dan  apa khabar semua :)
Bersyukur kita dengan nikmat iman dan nikmat islam yang masih ALLAH pinjamkan kepada kita.
Aritu wadi ada jalan-jalan kat tempat paking kete kat flat umah abang wadi di Putrajaya. 
Dan terlihat satu kereta ni, Fullamak warna dia memang menarik perhatian.

ni la kete yang wadi maksudkan
Sory ye tuan empunya, gua curi-curi ambik gambar hehehe.
Boleh dikatakan memang warna feberet la. 
Lepas ni kalau beli kete nak warna macam ni jugak la. 



p/s:    Hadiah untuk LELAKI -->>http://sy.my/3jf5
                         Hadiah untuk PEREMPUAN -->>http://sy.my/3h51


Share:

30 comments:

  1. mcm sedap plak utk dimakan... teringat plak agar2 yg warna coklat tuh..huhuhuu

    ReplyDelete
  2. Syakir Rahman~ hahaha kesitu plak ko bro

    ReplyDelete
  3. Cik Nas :) ~ lain dri yg lain kan

    ReplyDelete
  4. lawa. first time tgk nih. nampak elegant gitu. tp not my taste. ehe

    ReplyDelete
  5. Aesya Zealous~ lawakan. sayapn 1st time tgok.. taste awak yg mcmana?

    ReplyDelete
  6. Phat ~ hahahha nak wt ape colour 3d hehehe

    ReplyDelete
  7. wow smart la warna kete tu wadi....mmg lawa...nmpk exclusive..:)

    p/s lame x dtg sini....

    ReplyDelete
  8. eh, kaler apa ni erk? susah betol nk define.. coklat? perang? hehehe..

    ReplyDelete
  9. pha is~ tu ah bro.. dia mcm dark choclet.. kearah kehijauan skit huhu

    ReplyDelete
  10. Yuni Aisyah~ ha cantik kan.. mmg pon.. dh lama sgt heheh

    ReplyDelete
  11. Tu kereta aku tu...suka-suka awak amik gambar yek...hehehheeh

    ReplyDelete
  12. hehehe. tak minat! suka hitam je.

    ReplyDelete
  13. ha ah.. bila ko sebut, baru prasan ada nk kaler hijau2 sikit... hahaha... unik betol...

    ReplyDelete
  14. woww seyes raget kaler ni!!! mcm coklat.. hehe.. tp suka tgk.. nak jugak spray viva sy kaler mcm ni.. ;D

    ReplyDelete
  15. blh tahan lah warna dia bro..hehehe

    ReplyDelete
  16. Hanif Idrus~ kete ko ke bro.. ahhaha sory2 ngeeeeee

    ReplyDelete
  17. Cik Jannah~ hitam je ker huhuhu

    ReplyDelete
  18. -misz zela- kan kan kan setuju

    ReplyDelete
  19. tirahzairi~ kan pasni leh r beli satu

    ReplyDelete
  20. eva ~ ha kan btol.. mesti smart kete awak

    ReplyDelete
  21. man ~ memang terbaik r colour ni

    ReplyDelete
  22. cantik gak warna ini, then tambah dua line belabg tarung, bg nampak ganaz..hehe

    ReplyDelete
  23. blog-tips-kurus ambik 2 hahahah

    ReplyDelete
  24. azstory ,,perghhh tgerbaek ah

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER