travel, food and lifestyle blog

Wednesday, September 26, 2012

Bersama Imran Abdul Jabar


Imran Abdul Jabar adalah Pengasas laman web  Sifoo.com, Sumber Grafik & Multimedia Malaysia yang telah beroperasi sejak awal tahun 2000. 
beliau sedang sign di dalam buku  yang telah wadi beli.
Yang paling istimewanya dengan En. Imran ni beliau mendapat ijazah di dalam bidang Kejuruteraan Mekanikal daripada Virginia Tech University, USA pada tahun 1998. Oleh kerana minat, beliau  mula belajar Adobe Photoshop dalam tahun 1997. Dan bakatnya mula terserlah dan berjaya dalam bidang graphic designer ini.

buku yang saya maksudkan

buku yang beliau sedang promosikan sekarang

Bagi yang ingin membeli buku ni boleh la terus ke   http://imranabduljabar.com/

sempat bergambar bersama
Rasa bersyukur dan teruja bila melihat hasil kreativiti En. Imran. Teringin dihati untuk menjadi seperti beliau suatu hari nanti.
 Insyaallah
Walaupun wadi lebih berminat dalam Furniture design, tapi bagi wadi jika kita bercakap atau berbincang pasal Design, kita tidak boleh lari dari berkaitan dengan Graphic.

p/s: Bagi yang CANTIK klik sini -->>http://sy.my/2f6r
Bagi yang KACAK klik sini -->>http://sy.my/2wi3


Share:

18 comments:

  1. tq perkenalkan beliau ni...dpt t.tgn beliau la ek...best2

    ReplyDelete
  2. Hafizzi Aziz ~ en.imran yg hebat hahaha

    ReplyDelete
  3. Pykaa Pdott ~ kan kan.. dia mmg hebat

    ReplyDelete
  4. satu yg best psal kau ni kan~ kau slalu jumpa org yg femes2... huhuhu... tringin nk jmpa otai2 designer ni...hehehe

    ReplyDelete
  5. Syakir Rahman ~ itu namanya rezeki bro... nnti kalau aku dpt ape2 jmputan nk join event pepe aku jmput ko okay..

    ReplyDelete
  6. adam pun dulu ambil diploma in industrial design..which is i have to design furniture,transport and products..well,basically, i love arts so much! tp tuka kos hotel skrg ni sbb risiko dia terlalu tinggi..tp adam still boleh melukis dgn bagus (bkn show off tau.HAHA)

    ReplyDelete
  7. Adam Haiqal~ bgus haikal... kita mesti belajar ikut apa yang kita minat... walaupon bakat kita tinggi kalau kita x minat xxkan kmana. so gud luck bro

    ReplyDelete
  8. lahh, penulis buku ni? buku ni menarik.

    ReplyDelete
  9. Cik Jannah ~ ha ah awak pn dh beli jugak ker?

    ReplyDelete
  10. oh...bru update psl nie...eh

    ReplyDelete
  11. tirahzairi~ haah heheh slamat datang

    ReplyDelete
  12. hebat lah beliau.......moga wadi sukses mcm en.imran juge....caiyok2..:)

    ReplyDelete
  13. Yuni Aisyah~ mmg hebat kan uhuuh. tq

    ReplyDelete
  14. wow! hebat.. untung awak dpt jumpa byk org hebat mcm ni.. inspirasi!

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER