travel, food and lifestyle blog

Wednesday, September 19, 2012

Rindu Mereka

Bila dah lama tak jumpa kawan-kawan kt UPM , rindu plak rasanya.huhuuhuhu. Mana tak nye , dulu stay studio sama-sama, wat kerja sama-sama , makan sama-sama. Skang bila dah habis belajar dah tak dapat rasa tu semua dah.


Gambar ni diambil pada hari terakhir kami bergelar student di UPM. :)
semua seronok sebab semua dah habis belajar.

Klik sini kalau nak dapat beli Samsung Galaxy Note 10.1 murah

Share:

12 comments:

  1. saya selalu terkenang rakan-rakan saya di uniten dulu.. sob3x..

    ReplyDelete
  2. Kenangan di Universiti memang best...
    terkenang rakan kat USM...huhuhu

    ReplyDelete
  3. muhammad asyraf ~ rindunya kan

    ReplyDelete
  4. Hanif Idrus~ haah... masa kt u la kita mula membesar hehheeh belajar bnda baru

    ReplyDelete
  5. zaman belajar juga paling best kan?

    ReplyDelete
  6. zaman blja plng best.sya baru knvo,rindu kngn kt p.pinang bergelar student.

    jom baca entry sya dan tingglkn komen...
    http://chot91.blogspot.com/2012/09/graduation-day.html

    ReplyDelete
  7. bila dah berjauhan,baru nak rindu-rinduan bagai kann?:)

    ReplyDelete
  8. Cik Jannah~ haah masa tu la kita baru nak knal dunia huhu

    ReplyDelete
  9. chot ok..! ~ wah dh convo ek.. tahniah

    ReplyDelete
  10. smg persahabatan kalian berkekalan even sume dah wat hal masing2 pasnie..:)

    ReplyDelete

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive