travel, food and lifestyle blog

Monday, May 07, 2012

Segmen : Doodle Nama Saya by Apit


Nak Doodle free??
Jom join segmen ni.

Klik banner doodle kat bawah nie hohohoho


1. Korang kena lah tengok sponsor dulu kat bawah nie.
Sila Like ----> http://bit.ly/J7jgTt
Play Video ----> http://bit.ly/J74srr
2. Then korang buat satu entry bertajuk Segmen :  Doodle Nama Saya
3. Tempek banner doodle kat atas tue dan backlink kan.
4. Dalam entry, sertakan detail kat bawah nie..
a. Nama korang dan Warna (bagi code colour pown boleh)
5. Tag 2 orang rakan blogger korang okay.
6. Tinggalkan link entry di ruangan komen nie.
7. Tarikh tutup : Mungkin Besok.

Apit mencari 50 blogger yang terpantas.

Kalau dapat sambutan, maybe apit akan buat yang part II lak.
Komen entry korang akan dipublishkan setelah waktu segmen berakhir.
So selamat mencuba untuk dapat doodle atas tue. Peace. Daa.

Nama : Naamah (nama mak saya:) )
huhu tetiba ingat kat mak saya

tengok sape kena taq



p/s: hohoho semua ayat main copy jer ngeeeeee
Share:

8 comments:

  1. selamat bersegmen kepada yang cuba segmen tu :)

    ReplyDelete
  2. sem akhir pon rajin buat doodle lg.\ hehe all the best

    ReplyDelete
  3. Edy Fee~ gua join je hehehehe

    ReplyDelete
  4. bro, warna x gtaw. aku buat pink eyh.

    http://3.bp.blogspot.com/-rbu2nX63Mo8/T6ooSx6wfEI/AAAAAAAAIDg/HYmgCvgjrAE/s1600/Naamah.png

    ReplyDelete
  5. thanks bro.. weeeeeeeeeeeeeeeehaaaaaaa

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive