travel, food and lifestyle blog

Tuesday, May 08, 2012

Pergi Perpustakaan Sultan Abdul Samad, UPM


Entah la tak tahu kenapa tetiba terasa diri ini rajin hari ni untuk pergi PSAS , UPM. Slama ni bukan main liat lagi. mentang-mentang la hanya tinggal sebulan lebih je lagi nak final. ngeri siot.


hahahh banyak jugak buku yang ku pinjam (agak-agak habis tak baca )


Tujuan aku ke PSAS ni pun bukan apa, untuk kemaskini research aku yang memang tak berapa nak lengkap tu.Almaklum la skang ni kan dah final semester. Nanti kalau tak lengkap mampos aku nak menjawab time assasement nanti. Tambahan lagi pasal system yang aku nak apply kat produk aku tue.



Lepas tue, ada la sebijik buku more on  DESIGN . Yela , untuk dapat design produk yang mantap kena la banyak research pasal design kan, especially base on sketches and the latest design culture.

Ha , bukan senang nak cipta produk baru ni. tambahan pula produk yang aku nak buat ni melibatkan functional produk. Haish. Dah macam pelajar engineering plak aku nie. Tapi redha jelah, tu satu kelebihan bagi aku kot hehheehe. 

Kawan-kawan , doakan aku berjaya untuk final projek ni ye :)

p/s :jangan lpa untuk undi abg Eqbal Zack untuk Digi WOW Award (klik)

Share:

15 comments:

  1. saya tgah design alat untuk menghalau burung di kawasan sangkar ikan :)

    ReplyDelete
  2. rajinnyew...hehehe...anyway, all the best ek...dont give up..^.^

    ReplyDelete
  3. ♔Lady Ainaa♔ ~ thanks ya :)

    ReplyDelete
  4. rajin2 ke library ek...hahaha...ada manfaat dia....caya la

    ReplyDelete
  5. Teringat aku dulu-dulu..penat belajar ....!!!
    Good luck bro!!
    Support me by Daily vote me for blogger of the year

    ReplyDelete
  6. ** berjaya **... hampeh... salah taip... kakakkaka

    ReplyDelete

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive