travel, food and lifestyle blog

Monday, May 14, 2012

Kamal Adli Follow Twitter Aku


Kamal Adli Follow Twitter Aku | Untung la kan orang tu. Artis follow twitter dia.. hahahhahahah menjadi orang ke 71 yang Kamal Adli follow. ngeeeeeee


Apa tak percaya??


bukti dow. hahahahah



Nah tekan gambar atas kalau korang nak follow tweeter dia.. :)
Kalau nak follow tweeter aku klik kat gambar twitter aku.. 
sekian 



Share:

21 comments:

  1. untunglahh, tapi kamal adli memang jenis tak sombong pun. dia akan sedaya upaya cuba balas tweet peminat dia. aku pun pernah tweet dia dulu and tak disangka-sangka dia pun tweet aku balikk.

    ahh sumpah terharu :')

    ReplyDelete
  2. susulemakmanis ~ heheh untungnya saya :P

    ReplyDelete
  3. Camy Alya ~ tau xpe.. dh join club dia ker??? kamalien

    ReplyDelete
  4. Hanamiko Sakura~ untungla saya kan kan kan :P

    ReplyDelete
  5. huhuhuhu... peminat setia ko ni... cayalah...

    ReplyDelete
  6. Uncle Jonni ~ ngeeeeeeeeee.. hahahhahah memang cayalah hehhehe

    ReplyDelete
  7. hakhakhak... alaaa... terharu aku bila ke sini... nampak banner aku tu.. kehkehkeh..

    thanks bro... terharu...

    mintak tolong boleyyy... tukar code yg baru.. ... aku baru ejas biar kat tgh tengah sama mcm fiz punya banner...
    huhuhuhu... try please...

    ReplyDelete
  8. hakhakhak... entah ah.. aku main bantaije je buat banner nih... x reti sgt pun... huahuahuahua..

    dah ejas dah... huhuhhu...
    mintak2 jadik... huhuhuhu

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive