travel, food and lifestyle blog

Tuesday, May 15, 2012

Segmen "Saya Blogger Hot" by Chegu Along


Assalamualaikum. tetiba rasa hari ni diri ini hot heheheh


sinipon ada 3 blogger yang gua rasa depa pon terhot jugak lah hahahah. 
"Ni nak paksa diorang join segmen ni jugak heheheh"




Ha ni la geng-geng yang aku nak taq. Kalau korang nak join, klik la banner HOT kat atas tue :)

Share:

24 comments:

  1. hahaha...guwa x hot mana pon... guwa newbie yg bru nk mrngkak dlm dunia blogging je..huhuhuhu... thnx bro tag guwa..ohsem ^__^

    ReplyDelete
  2. ahahhahah sama2 lah kita berjaya amin :)

    ReplyDelete
  3. nishaasalleh~ lalalalala jugak :)

    ReplyDelete
  4. makasih sbb singgah dri segmen yg sama.. dengan nafsu yg buas (akibat dirasuk chegu along)dtg singgah kembali & terus follow.

    http://5zol-saidsomething.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-hot.html

    ReplyDelete
  5. ewh ade belog sye..thanx mawardi..eh lupe nak gtau,sye follow twitter awk tau :)

    ReplyDelete
  6. 5zol ~ nnti gua follow balik bro :)

    ReplyDelete
  7. saya dari segmen yang sama...jom follow dan sy follow awk..semoga ikatan persahabatan blog berkekalan..kihkih..touching plk ayat malam2..ZZZzzz..
    http://nurathirah2501.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. athirah~ thanks.. saya follow awak :)

    ReplyDelete
  9. laila lee~ thnks.. nnti sya follow awk blik ya

    ReplyDelete
  10. salam . singgah , follow sini dan datang dari segmen yang sama juga .
    terima kasih ziarah farie yea . :)

    http://fariefaraway.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-hot.html

    _________________________
    I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

    ReplyDelete
  11. anna singgah sini and follow :) dari segmen yg sama

    ReplyDelete
  12. datang membalas kunjungan..terima kasih :)

    ReplyDelete
  13. salam..saya dtg singgah melawat,,dari segmen same:) jom ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-hot-by-chegu-along.html thanx ye:)

    ReplyDelete
  14. Dari segmen yg sama follow sini...

    ReplyDelete


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive