travel, food and lifestyle blog

Tuesday, May 15, 2012

Segmen "Saya Blogger Hot" by Chegu Along


Assalamualaikum. tetiba rasa hari ni diri ini hot heheheh


sinipon ada 3 blogger yang gua rasa depa pon terhot jugak lah hahahah. 
"Ni nak paksa diorang join segmen ni jugak heheheh"




Ha ni la geng-geng yang aku nak taq. Kalau korang nak join, klik la banner HOT kat atas tue :)

Share:

24 comments:

  1. hahaha...guwa x hot mana pon... guwa newbie yg bru nk mrngkak dlm dunia blogging je..huhuhuhu... thnx bro tag guwa..ohsem ^__^

    ReplyDelete
  2. ahahhahah sama2 lah kita berjaya amin :)

    ReplyDelete
  3. nishaasalleh~ lalalalala jugak :)

    ReplyDelete
  4. makasih sbb singgah dri segmen yg sama.. dengan nafsu yg buas (akibat dirasuk chegu along)dtg singgah kembali & terus follow.

    http://5zol-saidsomething.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-hot.html

    ReplyDelete
  5. ewh ade belog sye..thanx mawardi..eh lupe nak gtau,sye follow twitter awk tau :)

    ReplyDelete
  6. 5zol ~ nnti gua follow balik bro :)

    ReplyDelete
  7. saya dari segmen yang sama...jom follow dan sy follow awk..semoga ikatan persahabatan blog berkekalan..kihkih..touching plk ayat malam2..ZZZzzz..
    http://nurathirah2501.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. athirah~ thanks.. saya follow awak :)

    ReplyDelete
  9. laila lee~ thnks.. nnti sya follow awk blik ya

    ReplyDelete
  10. salam . singgah , follow sini dan datang dari segmen yang sama juga .
    terima kasih ziarah farie yea . :)

    http://fariefaraway.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-hot.html

    _________________________
    I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

    ReplyDelete
  11. anna singgah sini and follow :) dari segmen yg sama

    ReplyDelete
  12. datang membalas kunjungan..terima kasih :)

    ReplyDelete
  13. salam..saya dtg singgah melawat,,dari segmen same:) jom ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-hot-by-chegu-along.html thanx ye:)

    ReplyDelete
  14. Dari segmen yg sama follow sini...

    ReplyDelete

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive