travel, food and lifestyle blog

Wednesday, May 30, 2012

Alkisahnya 3 minggu Tak Tido Malam


Malam ni tak tido, banyak kerja nak disiapkan, maklumla tak sampai sebulan lagi nak present Final Year Projek (FYP) .
Kedengaran Azan Subuh, tibe-tibe dapat masaj dari facebook.

Ginilah alkisahnya kami budak-budak Fakulti Rekabentuk dan Senibina.
Senang citer, budak seni la.
Kalau time projek macam nie, kalau yang dapat tido malam tu leh dikatakan tak normal.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Semangat baru berkobar-kobar ni nak buat FYP. 
Baru lepas call my parents kat kampung. 
Tambahan plak dapat kata-kata semangat dari




Hahahaha. kipas susah mati la katakan ngeh ngeh
Apapon, wish me luck yea guys untuk FYP ni :)
Thank You . Semoga ALLAh merahmati kalian

Share:

24 comments:

  1. 3 minggu tak tidur malam?pergh..agak mengerikan tu

    ReplyDelete
  2. Boni JLL3~ itu sudah menjadi kebiasaan buat kami student yang ambil arts. huhu

    ReplyDelete
  3. ni bukan benrat 66 doh ni boh ni benrat 99 plop hahahha

    ReplyDelete
  4. xpe bro kalo projek meletup leh cuti ngan senang hati

    ReplyDelete
  5. Phat~ doakn terbaik buat ku ye bro, hehhe. bkn cuti tp done. huhu

    ReplyDelete
  6. gila la tka tido..sakit pala kot

    ReplyDelete
  7. Cik Yatt ~ bila dah terpaksa dia akn jadi terbiasa. huuhuhuhu

    ReplyDelete
  8. Haha.. my bf pun budak designer gak. Memang ble projek tak tidur malam.. tidur pun tak menentu sampai demam..

    : beruntung jadi budak sains. Tension otak je.. badan masih relax

    ReplyDelete
  9. huhu...
    parah la cam tu...
    iema penah sehari je x tdo... coz wt asigment...
    kalau 3 ary, mungkin iema da pengsan kot ^^

    ReplyDelete
  10. bersusah-susah dahulu, bersenang-senang kemudian..

    ReplyDelete
  11. sherylelife~ kami tension fizikal mental hahahha

    ReplyDelete
  12. !em@ GurLz ~ hahah jangan cuba kat rimah nnti xpasal2 masuk icu

    ReplyDelete
  13. cik tenggiling~ yess i like yr satatement

    ReplyDelete
  14. huhu..3 mggu x tido..zombie ape..heehe..anyway..gudluck k..

    ReplyDelete
  15. luqman zakaria~ zomba bro huhu.. thanks ya :)

    ReplyDelete
  16. giler set mu tak tidur malam...ahaha

    ReplyDelete
  17. ciannyer....mesti letih sgt....
    pape pon wish u luck...:)

    p/s salam kenal blogger....dah follow blog kamu yg best nie..:)

    ReplyDelete
  18. Oh... budak senibina jugak la nih? I paling teruk pernah tak tido 3 malam berturut-turut. Lepas tuh blackout terus. Entah berapa jam I tido. Bila terjaga tak boleh bukak mata sebab taik mata dah melekat. Cuci, keluar lagi. Cuci, keluar lagi. Memang banyak lah taik mata yang keluar. Hehe...

    ReplyDelete
  19. logorithm ~ dh nasib badan bro.. hgua budak industrial design

    ReplyDelete
  20. Zul De Alexis ~ mmg dh nasib bro

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive