travel, food and lifestyle blog

Sunday, June 03, 2012

Projek Interior Design

Pertama sekali gua nak bagi tau, ni bukan projek yang gua buat huhu, ni adalah projek akhir dari student 
UNIVERSITAS TRISAKTI, Jakarta.
Masa ni kami buat lawatan kesana.

Jom kita tengok apa yang ada


ni member gua sempat lagi posing tue.


scale down model ( kerusi)


juga model dalam scale yang sama


ni plak lagi kecik punya scale. huhu


haaa.. macam ni la kecik dia.



Drawing (technical)


presentation board.

Ha semua tu mesti kena ada kalau nak markah tinggi kan kan kan. 
Apapon, mereka memang bagus. Artwork yang cantik dan kemas.

Share:

38 comments:

  1. srius suke bnda kcik2 nie...

    ReplyDelete
  2. wah ohsem..comel je benda yg kecik2 tuh.

    ReplyDelete
  3. Waaa...cantik2 kerusi yg dlm foto atas tu...comel2 jek...

    ReplyDelete
  4. entah macam mana, entah bagaimana.. aku sangat suka hasil2 tu.. sangat2 comel dan kreatif.

    ReplyDelete
  5. perghhh !
    kesabaran amant diperlukan nak buat benda nie.huhuhu

    ReplyDelete
  6. huaaaa..keciknye...jenuh nk buat tue kn..btw, nice work ^^y

    ReplyDelete
  7. kechiknyeee.....mintak 4..boleh?hihihi

    ReplyDelete
  8. Kuronofu91~ memang comel.. huhu

    ReplyDelete
  9. Boni JLL3 ~ huhu,,, thanks untuk mereka

    ReplyDelete
  10. Cik Rongoks ~ tau xpe.. yang kecik tula ssah nak buat

    ReplyDelete
  11. eyqa amin~ memang susah nak buat tue.. jenuh gamaknya huhu

    ReplyDelete
  12. Sufik ~ mintak ngan tuan dia huhu

    ReplyDelete
  13. mcm sronok je stdy interior design ^_^

    ReplyDelete
  14. Riswin Zahari~ seronok + penat =.=

    ReplyDelete
  15. suka tgk model2 mcm ni...smart!

    ReplyDelete
  16. kiut miut.. eh, member gua cakap, ada mesin nak wat benda2 ni kan? ke manual?

    ReplyDelete
  17. Waah tengok dan arah memang senang tapi bila kena buat memang terkial-kial la... ;D

    ReplyDelete
  18. woh kreatif.. sy suka krusi yang mcm rotan tu.. warna dia coklat tua

    ReplyDelete
  19. Edy Zaidi ~xkn suke je kot bro

    ReplyDelete
  20. syahirooAhmad ~ uih manual la bro. cma gna mesin buat potong2 kyu je, ni semua dr kyu. bkn plastik

    ReplyDelete
  21. Susahnya...huhuhuuhu Dahsyat!!

    ReplyDelete
  22. Hanif Idrus~ tau xpe mmg sush

    ReplyDelete
  23. suka dengan ID ....tapi otak saya bukan otak seni.....

    ReplyDelete
  24. onie ~ xada salahnya di situ :)

    ReplyDelete
  25. dulu 1 bilik dgn budak ID, selalu tolong buat model kecik2 ni.. enjoy sangat

    ReplyDelete
  26. sudipVSsenduk ~ best kan huhuhu

    ReplyDelete
  27. cntik laaa...akceli pernah ade impian nk jadi interior ni..tp x dpt sbb x berbakat..so meneruskan dlm bidang sains..

    ReplyDelete
  28. Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) ~ bakat masing2 bro... smoga berjaya

    ReplyDelete
  29. never failed untuk suka benda2 macam ni... dan ahhh... mahu juga ada kelebihan boleh buat macam ni

    ReplyDelete
  30. Aziz Syaidahtul ~ insyaallah kalau practise mesti boleh pya hehehe

    ReplyDelete


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels