travel, food and lifestyle blog

Followers

JONLIVIA | MAJLIS PELANCARAN SELUAR FITNESS-SKINCARE & PERTANDINGAN PERINGKAT AKHIR 'SLIMPLEZY CHALLENGE' 


Jonlivia sebuah jenama pakaian sukan yang cukup terkenal dengan kualiti produknya. Selain dari mempunyai produk yang berkualiti tinggi dari material dan designnya, mereka juga mempunyai produk terbaru yang mempunyai banyak kelebihan yang di luar jangkaan.

PELANCARAN SELUAR FITNESS-SKINCARE


Jonlivia kali ini melancarkan sebuah produk seluar iaitu 'BlazePants Brightening Series'. Untuk pengetahuan korang, BlazePants Brightening Series ini merupakan seluar fusion yang mempunyai fungsi 3-dalam-1 iaitu membakar kalori empat kali lebih cepat, mendapat perlindungan UV sebanyak 50% dan mencerahkan serta melembabkan kulit. Seluar ini juga dicipta dari material berbau wangi (rose).

BlazePants Brightening Series
Apa yang boleh saya katakan, BlazePants Brightening Series ini cukup unik dan menarik. Reka bentuknya yang simple dan modern pasti akan memberi keyakinan pada si pemakai.

PERINGKAT AKHIR SLIMPLEZY CHALLENGE

Semasa majlis pelancaran BlazePants Brightening Series, mereka juga turut mengadakan araca akhir untuk Slimplezy Challenge. Untuk pengetahuan korang, Slimplezy Challenge ni merupakan sebuah acara yang telah ditaja oleh Jonlivia sebagai penaja utama. Terdapat 20 orang peserta bertanding untuk merebut gelaran juara. Para peserta telah bersama-sama dalam tempoh masa sebulan setengah, mengikuti sesi latihan intensi tinggi dan mencabar diri mereka untuk menurunkan berat badan dan mengamalkan budaya hidup sihat.


Pada malam tersebut, hanya 3 orang pemenang yang di cari untuk 3 ketogoti yang dipertandingkan. Juara Slimplezy Challenge, Lim Siew Li telah menerima undian paling banyak dikalangan penonton yang hadir. Tahniah buat kesemua pemenang yang juga menerima wang tunai dan tiket kapal terbang dari AirAsia.



Untuk maklumat lanjut mengenai Jonlivia dan produk-produk keluarannya, korang boleh layari laman sesawang rasmi mereka di www.jonlivia.com. Jangan lupa ikuti laman media sosial Jonlivia di instagram dan facebook untuk perkembangan terkini mengenai produk terbaru keluaran Jonlivia
Share:

20 comments:

  1. pertandingan yang menarik sekali

    ReplyDelete
  2. Tahniah yang menang pertandingan. Tahniah yang dapat produk percuma...nanti review tau akak nak baca.

    ReplyDelete
  3. wow. seluar ala-ala utk diet ekk.
    bakar kalori aida ada baca tu.
    dpt produk iaitu seluar fitness free ekk? wow!!!

    ReplyDelete
  4. Pas ni Mawardi pasti slim melim gitu... baru tau ada seluar mcm ni...

    ReplyDelete
  5. konpem paha mawardi leh kurus lepas ni kalah paha we all, hahaha ! sebab bakar lemak kot lol

    ReplyDelete
  6. Tahniah kpd yg memenangi. Produk ni mmg menarik dan mmg sesuai sgt utk fitness.

    ReplyDelete
  7. bagus la seluar ni, banyak kelebihan rupanya. Pastu siap ada bau rose lagi. So, selesa la sket nak exercise kan.. hehe

    ReplyDelete
  8. Wow boleh bakar kalori 4 kali lebih cepat tu. Best nya. Siap boleh cerah dan lembabkan kulit lagi. So interesting. Siap ada bau rose lagi. Memang semangat lah nak bersenam lepas tu.

    ReplyDelete
  9. Bestnya jonlivia..akak ada satu tp bukan suar la..tahniah pd yg menang

    ReplyDelete
  10. Wehhhhhhh, aku tak sabar weh nak dapat produk dari depa, seluar yang baru tu menggoda gila, banyak kelebihan dia ....

    ReplyDelete
  11. tahniah pada yang menang contest tu, suluar jonivia nampak selesa sekali

    ReplyDelete
  12. Seluar bakar lemak ni. Paling penting kena konsisten bersenam jugak hehe

    ReplyDelete
  13. Awaatnya pic termenung lagu tu. Ramai yang bagi feedback positif dgn Jonlivia ni. Untunglah dapat satu. Kita pun naklahhh. Kurus sikit betis i nanti

    ReplyDelete
  14. Patut kaki you oll nampak slim sekarang ni berbanding perut hehehehe tapi nampak selesa seluar ni macam best...

    ReplyDelete
  15. wah boleh cuba ini produk agar tampil seronok

    ReplyDelete
  16. I like their new designs and features too. Hope to try them soon.

    ReplyDelete
  17. Saw a lot of bloggers are wearing Jonlivia, macam best saje.. tapi ada ke size ya lebih besar... pls ask them to offer bigger size pls

    ReplyDelete
  18. Been seeing this around and definitely am tempted to try it. I like the design of it as well.

    ReplyDelete

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

MENARIK MINGGU INI

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive