travel, food and lifestyle blog

Sunday, December 27, 2015

MENANG LAGI



Alhamdulillah, rezeki untuk tahun 2016. Entry yang MY buat untuk peraduan di blog sayaiday telah berjaya menarik minat juri untuk dinobatkan sebagai pemenang hadiah utama.


Kalau korang tak percaya boleh rujuk SINI [klik].


Ini bermakna MY bakal menerima 20 000 AirAsia Big Point. *wah boleh travel sakan la ye. Sekurang-kurangnya leh jejak 2-3 buah negara jugak tu. Siapa tak teruja kan. Tak sangka pula, dari ramai-ramai peserta yang join, entry MY yang terpilih untuk dapat tempat pertama tu.

Alhamdulillah, kalau dikira, ni kali kedua dalam tahun 2015 MY menang hadiah pertama dalam peraduan penulisan blog. Entry sebelum ni ialah berkenaan dengan iklan produk Afy Haniff [klik]. Insyaallah, hal ni membuatkan MY lebih kuat dan bersemangat untuk terus berbloging.

Terima kasih diucapkan kepada Iday kerana meganjurkan peraduan ni. Nanti anjurkan lagi ya. hehe

Share:

11 comments:

  1. Wahhhh...best nyer....tahnia ya....ada tip ke nk menang tu....dan slm perknln drp keladi......

    ReplyDelete
  2. Wahhhh...best nyer....tahnia ya....ada tip ke nk menang tu....dan slm perknln drp keladi......

    ReplyDelete
  3. Tahniah en madi kerana tepilih.. kipidap

    ReplyDelete
  4. terbaik demo,tahniah ye, berjalan sakan la... chaiyo2 blogging...

    ReplyDelete
  5. sekalung tahniah atas kejayaan tuan...

    ReplyDelete
  6. syiok dapat point 20,000
    Boleh berjalan sakan tahun ni

    ReplyDelete
  7. Hi, saya sangat menyukai blog anda! ZALORA Malaysia kini sedang mencari blogger yang berbakat, dan saya tertanya adakah anda berminat untuk satu kolaborasi blog bersama kami. Anda boleh hubungi saya di izz.latif@my.zalora.com jika anda berminat dengan tawaran ini dan saya akan berikan segala butiran di sana. Harap dapat balasan emel anda secepat yang mungkin!

    ReplyDelete
  8. Salam MY... tahniah buat anda. Selamat tahun baru 2016, moga ia lebih baik daripada tahun lepas.

    Jom kunjungi entri saya:
    Pengalaman Bersama ONEXOX

    ReplyDelete
  9. Tahniah, memang sakan la berjalan tahun ni

    ReplyDelete
  10. Pergh. Good job. All the best ya!

    ReplyDelete
  11. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive