travel, food and lifestyle blog

Tuesday, March 17, 2015

KEMPUNAN NASI LEMAK AIR ASIA | NASI LEMAK PAK NASSER

Bersama kakitangan air asia

KEMPUNAN NASI LEMAK AIR ASIA | Sudah sedia maklum oleh ramai customernya. Nasi lemak yang di hidangkan di atas kapal terbang Air Asia sememangnya sedap. Semasa trip balik dari Langkawi yang lepas, MY sekali lagi tak dapat untuk oder apatah lagi untuk makan Nasi Lemak AirAsia.

KENAPA??

Menurut ketua pramugari yang bertugas. Untuk penerbangan 75 min keatas sahaja ada disediakan hidangan  panas eperti Nasi Lemak dan lain-lain . *awrrrrrrrrrrrrr kempunan lagi. huhu Jika tidak, customer boleh menempah secara online bersama tiket. *hurmm silap la tak oder online huhu.


TENTANG NASI LEMAK PAK NASSER


NASI LEMAK PAK NASSER
NASI LEMAK PAK NASSER_foto travel3sixty
Price: 
RM12 (Pre-book) and RM15 (onboard)
Availability: 
Available on all AK, QZ, FD & D7 flights (Pre-book and available onboard)
Per serving: 
567 kcal, 25.8g protein, 72.0g carbs, 19.5g fat

Nasi lemak wangi tradisional yang digemari di Malaysia, dihidangkan dengan sambal cili istimewa Pak Nasser dan rendang ayam lembut, dan disertakan bersama perencah tradisional iaitu ikan bilis goreng, kacang tanah rangup dan separuh telur rebus.

Pre-book your PAK NASSER'S NASI LEMAK today! 


Share:

1 comment:

  1. lupa lak nak try nasi lemak ni time gi sabah last week... huhu.. asyik ngantuk je makanya bau nasi lemak dalam flight tu macam tak terhidu.. hahaha

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive