travel, food and lifestyle blog

Monday, October 06, 2014

BAG UNTUK TRAVEL YANG STYLO | 2553 MALAYSIA



2553 MALAYSIA
2553
BAG UNTUK TRAVEL YANG STYLO | 2553 MALAYSIA | Dah lama MY mencari sesuatu yang baru untuk digayakan semasa keluar untuk travel. Maksud MY di sini adalah bag pakaian yang sesuai untuk tempoh travel jangka masa pendek. Yang penting simple and stylo sesuai untuk lelaki.

Sehari sebelum Hari Raya Haji sempat MY teman kawan blogger Pojie ke Publika untuk shopping bag nie . Entah kenapa tiba-tiba dengan MY skali terbeli. Mana taknya, rabun mata lihat design-degin bag yang sangat stylo dan modern tu. *sangat memenuhi citarasa ni ha. Kena pula skang ni dia tengah adakan promosi besar-besaran sempena Raya Haji. Memang rugi la kalau tak beli.

2553 MALAYSIA
Our collections are all hand-crafted with canvas of equal quality as many luxury bags!
2553 bags are cool, fashionable, unisex, scratch resistant and unique!!!
Our easy-to-match designing concept will ease your trouble of matching with your outfits!

BAG UNTUK TRAVEL YANG STYLO | 2553 MALAYSIA

Ha, ni la bag yang MY sempat grab tu. Kalau harga normal mencecah RM200++. Tapi MY dapat harga special promosi Hari Raya Haji ni. Lepas ni tak perlu risau dah kalau nak keluar travel untuk beberapa hari.*bawak bag ni je cukup

Shopping Bag 2553 MALAYSIA
Blogger dan Bag pilihan masing-masing_foto EazyIzzuddin
Bagi korang yang rasa nak beli bag-bag stylo leh usha Instagram: 2553malaysia. kompem la korang pon akan terpikat. Apa yang penting ia adalah handmade.

Share:

7 comments:

  1. Owh Aada jual kat Malaysia beg 2553 nie.. mmg stylo beg nie
    Rattanadech Kritkitinant

    Salam Kenal. -Isra Ismail @ Faceblogisra
    setiap kali menulis entry d blog, aku target nak menceriakan dan mencuit hati sesiapa saja yang membaca. Jadi nak ajak kau usha blog aku untuk mengetahui kritikan dan pendapat terhadap penulisan aku. be my follower is an extra bonus for me (if n only if u find my blog interesting) =D

    http://faceblogisra.blogspot.com/2014/04/la-berry-natural-skin-therapy.html

    ReplyDelete
  2. Oh, ingatkan bagpack yang besar2 tu.. kira hand luggage la ni kan

    ReplyDelete
  3. style jugak. bg hadiah kat bini pakai ni je la. hmmm

    ReplyDelete
  4. memang style..bestnya kalau dapat sebijik

    ReplyDelete
  5. Bagnya memang cantik. Bukan setakat rugged ia juga nampak stylo.

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive