Wednesday, September 03, 2014

Cabaran 30 Hari | Hari 3 : Sesuatu Menguatkan Mawardi Yunus

Cabaran 30 Hari | Hari 3 : Sesuatu Menguatkan Mawardi Yunus | Korang rasa apa la agaknya yang menguatkan MY ni? Tapi kuat tu ada banyak maksudnya pulakkan, kuat tubuh badan kah? kuat makan kah? Kuat tidur kah? *ha yang mana satu tu?

Kalau korang nak MY berbicara kekuatan dalam segi KESIHATAN, inilah rahsianya.*eh terpromote plak 

Intense Energie bc100
Benda apa ni? Ubat kuat Lelaki ke? *ahhahaha, jap nak citer slow-slow. Mari MY perkenalkan anda dengan Intense Energie atau BC100 Body Cream

Kalau korang nak tahu lebih lanjut rahsia hebat nie, korang boleh ke FB page intenseenergybc100 [klik] . Jangan lupa like *eh hahahaha . Kat page tu nanti korang boleh tengok sendiri apa lagi masalah-masalah BC100 body cream ni boleh selesaikan. Sejujurnya MY bukan mahu menentukan hidup anda tetapi MY hanya mahu mensyorkan produk Intense Energie atau BC100 Body Cream ini kerana dari pengalaman MY sendiri.

Jom sama-sama  kita menjadi lebih kuat dan hebat dari biasa. hehehehehe. Kalau nak testimoni terdekat boleh rujuk Abang Ben Ashaari dan Che Mat Gebu. Diorang pun ada guna.

28 comments:

  1. ooooo pakai ubat nak bagi kuat rupanyaaa ishhhh ishhh ishhhh kuatttt la pulokkkk hahahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahhahaah, kaksu kna beli utk abg edy yg kerja kuat tu

      Delete
  2. untuk lelaki jer ni kann? kann? kann?

    ReplyDelete
    Replies
    1. xdela, perempuan pon boleh guna, cher klik fb page tu utk info

      Delete
  3. Ooooooo nak jugaaaa.. nak jadi kuat juga.. boleh sapu kat hati tak?? Ekekekeke just joking

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh aja, sapulah dimana jua kau ingin hehhehe

      Delete
  4. Sempat promote nih.. Errrmmmm.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaahaha, apa lagi cpat oder hehehe

      Delete
  5. Oo patutlah kuat bertenaga semacam.. Kuat makan pulak tu hahaha

    ReplyDelete
  6. Yeaaa dah tau la rahsia adi hehe

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Insyaallah kalau nak oder just bagitau

      Delete
  8. Hahaha sempat lg promote barang kuat tu!

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. Memang best, ubat ni boleh merawat pelbagai jenis penyakit. Insyaallah

      Delete
  10. oooo.. ada ubat kuattt . hahaha moga terus kuattt dan kuatt!

    ReplyDelete
  11. amboi..
    ini sambli menyelam mnum air nie.
    sempat lagi promote.
    hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh mesti, peluang datang sekali ni je hahaha

      Delete
  12. Cam kenai jek model tu.... Ahakksss

    ReplyDelete
  13. Tergelak aku entry cabaran yang ni.. twist habis dari entry cabaran2 lain..hahahahaha

    ReplyDelete
  14. Testing boleh ? ..nak kuat lagi dan lagi. Haha.

    ReplyDelete
  15. ooo..ini ke yang menguatkan mawardi..ahhahaa

    ReplyDelete

Created By Sora Templates