travel, food and lifestyle blog

Wednesday, April 23, 2014

AUSSINO Stock Clearance | Discount Up To 80 %

Aussino
Aussino
AUSSINO Jualan Penghabisan Stok | Discount Up To 80 % | 25-27 April 2014 merupakan tarikh istimewa buat semua peminat barangan berjenama AUSSINO. Mana taknya, mereka akan membuat kejutan yang cukup besar dengan mengadakan jualan penghabisan stok. Ia dikatakan akan mencecah sehingga 80% discount. * wah kena sangat la dengan tarikh kan. gaji baru masuk hehe.

Aussino is a USA brand originating from Australia. We are a leading international retailer and wholesaler of home fashion textiles with a global presence in more than 30 countries with over 8000 retail outlets and point of sales worldwide _AUSSINO

Aussino

Jadi jangan lepaskan peluang korang untuk shopping cadar baru untuk Raya tak lama lagi. hehe * eh firstime dengar pasal cadar raya kan, sebelum ni langsir raya je huhu.

Aussino
Aussino Brand
Jom tengok contoh-contoh koleksi yang AUSSINO [klik] ada. *mohon sediakan tisu untuk kesat air mata korang ekekeke

Aussino Loft
Aussino Primo
Tapi jangan lupa pulak tentang Largest Clothes Buffet [klik] yang mana juga berlangsung pada hari dan  tempat yang sama. *wah comfirm meriah habis. So apa lagi lock your date now.

Share:

2 comments:

  1. tengah buat clearance stock? wutt wutt kena gi tengok ni. huhu
    btw, jom singgah di sini => http://theilusi.blogspot.com/2014/04/april-may-ga-by-amirah.html

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive