travel, food and lifestyle blog

Sunday, March 30, 2014

Membeli Belah Dengan Bermodalkan RM 60 | Clothes Buffet 2014 Terbesar di Malaysia

Clothes Buffet

Membeli Belah Dengan Bermodalkan RM 60 | Clothes Buffet 2014 Terbesar di Malaysia | Memanjakan diri dengan pengalaman membeli-belah yang unik di Malaysia's Largest Clothes Buffet *lorh ingatkan makanan je ada buffet huhu yang akan berlansung pada pada 25 hingga 27 April , 2014 (10am sehingga 6 petang) di Syopz Mall, Taylor University Lakeside Campus. Clothes Buffet 2014 Terbesar di Malaysia ini telah dianjurkan oleh LINs Communication dan A Shopaholics Den


Pembeli akan mempunyai peluang sehingga 50,000 helai pakaian di kawasan bufet yang mereka boleh masuk dengan hanya bayaran sebanyak RM 60. Masing-masing akan menerima beg ziplock dan dibenarkan untuk merebut seberapa banyak keping yang mereka boleh dalam masa 15 minit. Selagi mereka boleh muat pakaian ke dalam beg ziplock dan beg tersebut boleh di zip, ia adalah menjadi milik mereka untuk dibawa pulang. *wow, giler ah, memang gempak wei

beg ziplock

The ziplock bag is 9 x 14 inches big 
Bag on Left: 4 x dresses 
Bag on Right: 1 x dress, 4 x skinny belts, 1 x clincher, 1 x pair of stockings

‘If you can zip it, you can keep it.’

Jadi untuk pengetahuan korang setakat ni, rekod yang pernah diambil oleh pembeli adalah 16 helai. *wow. memang terbaik. Bagaimana caranya tu? mesti ada caranyakan. So apa lagi jom kita ramai-ramai pergi memeriahkan  Malaysia's Largest Clothes Buffet ni. Atur strategi dan shopping habis-habisan dengan hanya RM 60 sahaja. *hurmm biasanya dengan RM60 tu nak beli sehelai baju kemeja untuk lelaki pun tak lepas kan. Okay ini adalah peluang yeah huhu.

Selain itu , sepanjang tiga hari Malaysia Clothes Buffet diadakan , di sebelah petangnya iaitu jam 4 sehingga 6 petang akan diadakan pula Blowout Sale dimana setiap pakaian akan dijual dengan harga RM 10 SAHAJA.

Sambutan yang menggalakkan
*amacam tergugat?  Disebabkan jualan lepas telah mendapat sambutan yang sangat menggalakkan, untuk mengelakkan kekecewaan atau menunggu lama, pastikan anda purchase penyertaan korang lebih awal dengan menggunakan aplikasi Facebook.

Kalau korang nak tahu detail lengkap untuk purchase Malaysia Clothes Buffet yang katanya hanya dengan RM60 tu. Korang perlu daftar pada ketetapan di bawah. 

Yuran : 
RM 60 

Pendaftaran: 

Tarikh : 
25-27 April 2014

Masa : 
10 pagi sehingga 6 petang

Tempat : 
Syopz Mall, Taylor's University Lakeside Campus

*setiap pengunjung akan diberi ziplock beg 


Untuk maklumat lanjut : 

Facebook :

Twitter : 
@MYClothesBuffet / #malaysiaclothesbuffet

Instagram : 
@myclothesbuffet

Website : 


Terms &Conditions

♥ Cash terms only on event day
♥ No handbags and any other bags allowed in the ‘shopping area’
♥ May go for multiple rounds
♥ Only 1 bag purchase per session per person
♥ Sessions limited to while stocks last
♥ Clothes are all in brand new conditions
♥ No pre-loved/pre-owned/vintage items
♥ No trying allowed
♥ Shopper must be able to close the ziploc bag before exiting ‘shopping area’
♥ Bag must not be torn or damaged or a penalty for a new bag will be incurred
♥ No refunds
♥ Management reserves the right to refuse entry/sale of bag
♥ Management reserves the right to amend the terms & conditions without prior notice



Share:

12 comments:

  1. pergi ke.Isabel ajak pi event nie ek

    ReplyDelete
  2. wow.. cool lah.. dia improvise idea perfume metrojaya..

    ReplyDelete
  3. banyak baju pompuan eh? hehe

    ReplyDelete
  4. Wahhh. macam best. nak pergi la. hahaha

    ReplyDelete
  5. Perghhh gila best shopping mcm ni, ala2 kat jepun ke kat korea hari tu tgk dlm TV, tp jauh nak pergi..hukhuk melepas~ :(

    ReplyDelete
  6. genius marketing strategi.. terbaek..

    ReplyDelete
  7. wow.....menarik...tertarik.....

    ReplyDelete
  8. inshaallah gua join event ni.. hehehee

    ReplyDelete
  9. Assalammualaikum..bro mawardi.

    mesti best nie... shoping ....

    mselim3

    ReplyDelete
  10. menarik tp x dpt join ah

    ReplyDelete
  11. Banyak jugak leh masuk dalam plastik tu . tapi .. kak fiza xdpt -.-

    ReplyDelete


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive