Tuesday, February 18, 2014

H12 Media Ads | Jana Wang Dengan Mudah Melalui Blog

H12 Media Ads
H12 Media Ads | Jana Wang Dengan Mudah Melalui Blog | Memandangkan dah berapa tahun MY guna nuffnang, tapi sebarang hasil pun tak de, so skang MY mencuba nasib beralih kepada H12 Media. H12 Media kini semakin menjadi pilihan di kalangan blogger. Sekarang dah banyak blog menggunakan banner iklan daripada H12 Media.*kenapa mereka memilih H12 Media?

Mesti ramai yang belum mengetahui konsep iklan ini. Ianya berkonsepkan Cost Per Milion (CPM). Iklan jenis ini tidak memerlukan pengunjung untuk klik banner tersebut, cuma sekadar pengunjung tengok sahaja iklan itu. Senang cerita, pengunjung datang je ke blog anda..anda akan akan dapat duit. *sangat mudah tak perlu menunggu lama nak dapatkan income. Nak tunggu iklan yang perlu klik banner dulu baru dapat duit, memang lambat la nak masuk duit.

Yang istimewa iklan H12 media ini, ianya dibayar dalam mata wang USD. 1USD +- RM 3. Contohnya anda dapat 10USD. Bila di convert dalam Ringgit Malaysia, anda akan dapat RM30. *pembayarannya juga cepat. Dalam masa sehari pun anda dah boleh dapat duit anda. Cash out paling minimun 5USD. Anda perlu akaun paypal kerana pembayaran dibuat melalui akaun paypal. Pembukaan akaun paypal anda boleh rujuk kat SINI.

CARA DAFTAR H12 MEDIA


1. Klik Url H12 Media Ads [klik] ini.
2. Isi form selengkapnya, pastikan emel adalah betul.
3. Check emel anda untuk pengesahan.
4. Login akaun H12 Media Ads dan pilih menu "Web Sites"
5. Klik "Add New Site", pastekan URL blog anda di ruang yang disediakan.
6. Untuk soalan "Choose Site Ownership Verification Method" tersebut, pilih "Add a meta tag into your website"
7. Copy meta tag H12 Media Ads dan paste kan di template blog anda. Paste selepas kod < head>
8. Tick button "Accept Rule" dan klik Verify.
9. Anda harus menunggu selama 24 jam untuk pengesahan.
10. Selepas website anda disahkan, klik menu "Banner Tags" dan pilih mana-mana jenis iklan dan paste kan coding di blog anda. Selesai


Majoriti yang membuat pemohonan H12 Media Ads [klik] akan diterima. Wah masyuk kan.*so apa lagi. Jom daftar H12 Media Ads [klik].

8 comments:

  1. nuffnang sy lame dah terkubur bro..ekeke

    ReplyDelete
  2. thanks bagi info..tergendala registration aritu sebab xtau cmne nak masukkan meta tag tu

    ReplyDelete
  3. zara dah register.. insyallah.. this is second tym try nak jana pndapatn mlalui blog after register ngan nuffnang.. ^^

    ReplyDelete
  4. bestnya tapi kalau ad iklan lain cam nuffang xpe ke?

    ReplyDelete
  5. byk iklan bogel..takleh block

    ReplyDelete
  6. tak keluar pun iklan even dah paste kod

    ReplyDelete

Created By Sora Templates