travel, food and lifestyle blog

Followers

[ART] Dunia Komik Sendiri | Bitstrips On Facebook

[ART] Senangnya Buat Komik Sendiri | Bitstrips On Facebook | Fenomena Bitstrips dah menular luas hahahha. tak kira la kat Instagram [klik] ka, kat Facebook ka. Hmmm. Apps ni memeang awesome. Apps ni boleh install kat Android . Dan leh sign in guna Bitstrips On Facebook [klik] .
Apps yang sangat simple dan sangat menarik. Semua dihujung jari kita ekekeekke.  Yang Paling best tentang Bitstrips ni kita leh sync ngn member-member Facebook kita yang ada Bitstrips. Wow lagi meriah. Kawan-kawan wa dah, korang bila lagi? Jom memeriahkan dunia komik bersama hahahaha. Lihat Tutorial komik Bitstrips [klik] .

.

Share:

9 comments:

  1. best boleh buat bisnes pakai ni. heeee

    ReplyDelete
  2. mcm best jer mcm nak buat komik jer mcm nak buat le ekekeke

    ReplyDelete
  3. wow menarik salam blogging boh .. done klik :)

    ReplyDelete
  4. dah ramai cuba benda ni..aku je blum lg...

    ReplyDelete
  5. lol ye ke...patut la semlam kawan2 banyak je post pasal nie..pikir juga ..sapa buatkan tuk dyeorang nie..

    ReplyDelete

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

MENARIK MINGGU INI

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive