travel, food and lifestyle blog

Friday, November 01, 2013

[ART] Dunia Komik Sendiri | Bitstrips On Facebook

[ART] Senangnya Buat Komik Sendiri | Bitstrips On Facebook | Fenomena Bitstrips dah menular luas hahahha. tak kira la kat Instagram [klik] ka, kat Facebook ka. Hmmm. Apps ni memeang awesome. Apps ni boleh install kat Android . Dan leh sign in guna Bitstrips On Facebook [klik] .
Apps yang sangat simple dan sangat menarik. Semua dihujung jari kita ekekeekke.  Yang Paling best tentang Bitstrips ni kita leh sync ngn member-member Facebook kita yang ada Bitstrips. Wow lagi meriah. Kawan-kawan wa dah, korang bila lagi? Jom memeriahkan dunia komik bersama hahahaha. Lihat Tutorial komik Bitstrips [klik] .

.

Share:

9 comments:

  1. best boleh buat bisnes pakai ni. heeee

    ReplyDelete
  2. mcm best jer mcm nak buat komik jer mcm nak buat le ekekeke

    ReplyDelete
  3. wow menarik salam blogging boh .. done klik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. silakan bro. terima kasih slalu singgah

      Delete
  4. dah ramai cuba benda ni..aku je blum lg...

    ReplyDelete
  5. lol ye ke...patut la semlam kawan2 banyak je post pasal nie..pikir juga ..sapa buatkan tuk dyeorang nie..

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive